Imatran paikallisliikenne

Imatra keskeyttää bussiliikennehankinnan.

Linkki kaupungin tiedotteeseen

Ja keskeytyspäätöksestä on valitettu Markkinaoikeuteen.

Keskeytyspäätöksistä valittaminen menestyy todella harvoin, mutta väliaikaisen sopimuksen liikennöitsijälle keskeytyspäätöksestä valittaminen on tietysti kätevä tapa viivästyttää uuden kilpailutuksen aloittamista.
 
Imatran paikallisliikenteen pysäkeille on ilmestynyt pysäkkinäyttöjä, ja nappia painamalla se tuottaa text-to-speech- puheen. Pysäkkinäytöt löytyvät ainakin nyt Pistetalojen, Imatrankosken, Ammattiopiston ja Keskuaseman pysäkeiltä. Kuitenkin, koenäyttö asennettiin noin vuosi sitten Imatrankosken pysäkille. Näyttö ei näytä reaaliaikaista tietoa eikä myöskään tuota puhetta. Nyttemmin kyseinen koenäyttö on jumissa.
 
Imatranajojen aikaan 1-3.7. Imatran paikallisliikennettä täydennetään kolmella lisälinjalla. Linja 7 Imatrankoskelta Imatran kylpylälle, linja 8 Imatrankoskelta Holiday Club Saimaalle sekä linja 9 Imatrankoskelta Huhtaseen. Näistä 9 kulkee yöllä. 8-9.7. järjestetään myös pyöräilytapahtuma, jonka takia linjat 1 ja 2 menevät kiertoreittiä pitkin. 1 ja 2 kulkevatkin tuolloin tunnuksella 1C ja 2C. Nuo linjat löytyy ilippu.fi aikatauluista.
 
Jäätävä tihku osui Imatralle. Linjan 2 auto on tunnin myöhässä ja menee tällä hetkellä poikkeusreittiä.

---------- Viestit yhdistetty klo 12:43 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 12:03 ----------

Lisää poikkeusreittiä... Linjat 1 ja 2 eivät käy Honkaharjun sairaalan pistolla, linja 3 kulkee välillä Rajapatsas-Rautio ja linja 5 jättää Mansikkalan koulun välistä.
 
Takaisin
Ylös