Imatran paikallisliikenne

Imatralle on saapunut Volvo 8900LE-teli Turun 2-akselisten autojen pulan takia. Kyseinen yksilö on TLO 45 ja ajaa tänään linjalla 3.
 
Etelä-Saimaa (vain tilaajille) kertoo, että markkinaoikeus kumosi Imatran päätöksen hankkia paikallisbussipalvelut V-S Bussipalveluilta tarjouspyynnön vastaisena.

Jutussa todetaan Imatran kaupungin hankintayksikön menetelleen hankintasäännösten vastaisesti hyväksyessään voittaneen tarjoajan tarjouksen. Markkinaoikeuden mukaan tarjous oli tarjouspyynnön vastainen, joten se kumoaa hankintapäätöksen ja kieltää kaupunkia tekemästä hankintasopimusta kyseisen päätöksen perusteella.

V-S Bussipalvelut hoitaa paikallisliikennettä toistaiseksi väliaikaisella sopimuksella.
 
Olen kuullut, että tämä väliaikainen sopimus on 2022-23 vuodenvaihteeseen asti. Varmaan kilpailuttavat kokonaan uusiksi. Joka tapauksessa hirveä sotku.
 
Tiivistettynä markkinaoikeuden ratkaisu: V-S Bussipalveluiden tarjouksessa ei oltu esitetty väliaikaiskalustoa ennen sähköbussien tuloa, vaikka tarjouspyynnössä niin edellytettiin, joten tarjous olisi pitänyt hylätä.
 
Imatralle on siirretty Linjaliikenne Muurisen entinen teli-Scala 138. Bussi on vuodelta 2006 ja päästötasona Euro4, ollen Imatran vanhin auto.
 
Teli-Scala 138 on tänään linjalla 2 ilman rahastuslaitteita. Auto 8 on linjalla 5, ja siitä on poistettu Fölin tarrat ja logot ulkoa sekä rahastuslaitteet asennettu.

---------- Viestit yhdistetty klo 14:15 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 14:13 ----------

V-S 727 on ajanut jo ainakin kolmena päivänä linjaa 6.
 
Takaisin
Ylös