Oulun paikallisliikenne

Normaalityylissä yläpalkissa näkyy "Galleria" ja vähän sen alla myös uusimmat kuvat galleriassa. Mobiilityylillä linkkiä galleriaan ei näy ollenkaan, vaan sinne on mentävä erikseen: jlf.fi/galleria
 
Jotain häslinkiä siinä kuvan latauksessa näytti olevankin, kokeillaampa uuestaan ku kerkee värkätä :lol:
 
Nyt kuva löytyy galleriasta:
No vaikuttaa hieman tuhlaukselta laittaa kaksi näyttöä samaan autoon. Sen ymmärtäis jos ois nivelbusseja, mutta kun ei oo. Samanmalliset laitteet taitaa olla kuin Nysse-liikenteessä, mut tamperelaisissa on vain yksi laite per auto. Ja ihan hyvin riittää.
 
Tuleekohan nuo kaikkiin busseihin vai ainoastaan Oubussin? Toki heikkonäköisille on hyvä että noita on kaksi mutta mietin itsekin onko lopulta tarpeen.
 
Tuleekohan nuo kaikkiin busseihin vai ainoastaan Oubussin? Toki heikkonäköisille on hyvä että noita on kaksi mutta mietin itsekin onko lopulta tarpeen.

Todennäköisesti luulisin aluksi ainakin tulevan vain Oubussin busseille nämä näytöt. Samainen firma on toimittanut myös aikaisemmin Citybusseihin jo pitemmän aikaa toiminnassa olleet mainosnäytöt.
 
Uuden Ruskon pilottilinjan 19 (Herukka - Rusko - Kivikkokangas) kilpailutus on käynnissä. Sopimuskausi on 1.1.2022 - 2.6.2024. Linjaa ajetaan arkisin kahdella autolla puolen tunnin vuorovälillä (2x30=60) klo 6.25 - 23.40, paitsi molemmat autot pitävät taukoa 13.10 - 13.55. Koska linjaa ajetaan vain arkisin, alkaa liikenne siis käytännössä vasta 3.1.2022.

Kalustovaatimukset on normaalit lyhyestä sopimuskaudesta huolimatta: molemmat bussit 2-akselisia, keski-ikävaatimus 8 vuotta, maksimi-ikä 15 vuotta vuotta, päästötaso Euro6 uusiutuvalla dieselillä.

Ratkaisuperusteena on halvin hinta. Tarjoukset on jätettävä viimeistään 2.6.
 
OTP:n #103:sta on poistettu kaikki muu tilaajaväriteippaus paitsi oikean puolen kyljestä kohta jossa on auton numero.
Onkohan kyseessä ilkivaltaa, tilaajavärityksen muuttuminen vai auton myynti?IMG_20210517_161534.jpg
 
Takaisin
Ylös