Raitiovaunuhavaintoja heinä - elokuu 2006

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Linjakilpiä ohjaa ymmärtääkseni Liva yhtenä osapuolena. Ilmeisesti jokin juttu on mättänyt 13.8. alkaen näihin päiviin asti sen suhteen, miten kilpien pitäisi muuttua 4:stä 4T:ksi (ongelmaa iltaisin). Olisiko jopa niin, että nyt kuljettajat ovat yrittäneet manuaaliohjauksella (pakkosyötöllä) korjata Livan virhettä? Muutoin ei pitäisi kyllä esiintyä "4 Terminaali Terminalen".
 
Raitioliikenne on siirtynyt loppujenkin linjojen osalta syysaikaan. Maanantaina 28.8. linjalla 6 havaittiin Mannet #151, #152 sekä #153. Ymmärtääkseni yksi niistä oli vakiovuorossa kahden ajaessa vain ruuhkaa. Eivät Düwag-havainnot tähän loppuneet. Vallilassa kamerani linssin eteen suorastaan pyrki vanha kunnon Ludde. Ludde oli ymmärtääkseni siirtoajossa. Linjallehan se ei kuitenkaan enää mene, onhan se muutettu pysyvästi tilausliikennevaunuksi. Laihialaisia ei tällä kertaa näkynyt, mutta miten mahtaakaan olla jatkossa..? Varavaunuja ei talvea ajatellen taida olla ainakaan liikaa.
 
Rattivaunu sanoi:
Varioiden osalta on toinen juttu, Varioiden kilpiin voi vaunusta käsinkin laittaa monenlaista numero-/kirjainyhdistelmää.
Jotkut tällaisista, etenkin kirjainyhdistelmistä, voivat olla hyvinkin informatiivisia, kuten tässä huumorikuvassa, joka tulee toistuvasti vastaan Internetissä surffatessa. :D
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös