Raitiovaunuhavaintoja tammi-helmikuu 2007

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Vaunu 80 on myös huomenna ajossa linjalla 6 sekä aamu- että iltaruuhkassa.

Vuoron 157 päätepysäkkiajat iltaruuhkassa:

ARB
14.28
15.39
16.50
18.00

HIE
15.04
16.15
17.26

Vaunu tulee/lähtee VH:sta.
 
T En tosin tiedä, missä kohtaa Otto S. oli havaintonsa tehnyt ja mihin aikaan.


Se unohtuikin mainita.Eli paikka oli suunnilleen Paavalin kirkon pysäkki ja kello oli vähän yli viisi illalla.

P.S Kiitos lähtöajoista,pääsee nimittäin huomenna kohteeksi...
 
Pitkään liikenteestä poissa ollut NrII nro 112 oli viimein linjaliikenteessä tänään keskiviikkona 17.1.2007. Vaunuun on tehty iso täyskorjaus.

Tästä tuli mieleen että missä se LEDikilpinen sarana on, olikos se 87? Ei ole näkynyt aikoihin.
 
Se unohtuikin mainita.Eli paikka oli suunnilleen Paavalin kirkon pysäkki ja kello oli vähän yli viisi illalla.

Kyllä se sitten on ollut ihan aikataulunmukaisesti matkalla Hietalahteen. Noissa kilvissä lukee kyllä mitä milloinkin, tänään tuli vastaan ruuhka-aikana puolityhjä vaunu ilman linjatunnusta, määränpäätekstinä Terminaali. Tapahtuuko hallista linjalle siirto ilman linjatunnusta? En ole aiemmin nähnyt.

Ja seiskalla, samoin kuin kolmosella, näkee joskus vaunuja joiden kirjain on kadonnut kokonaan.
 
Tästä tuli mieleen että missä se LEDikilpinen sarana on, olikos se 87? Ei ole näkynyt aikoihin.
Remontissa. Vaunu joutui alkutalvesta ensin pieneen onnettomuuteen ja sitten se päätettiin ottaa kolarikorjauksen lisäksi täyskorjaukseen.

339-DF sanoi:
Noissa kilvissä lukee kyllä mitä milloinkin, tänään tuli vastaan ruuhka-aikana puolityhjä vaunu ilman linjatunnusta, määränpäätekstinä Terminaali. Tapahtuuko hallista linjalle siirto ilman linjatunnusta? En ole aiemmin nähnyt.
Käsitin sillä tavoin, että 4T:n vaunun ajaessa hallista ulos suoraan Terminaaliin järjestelmä ei osaakaan kilvittää "4T Terminaali Terminalen". Itse olen nähnyt "4 Terminaali Terminalen". Ongelma on kiusannut etenkin NrII-vaunuja. Livahan nuo kilvitykset ensi sijassa pyrkii hoitamaan. Kuljettaja voi toki pakkosyötöllä yrittää korjata Livan virheitä, mutta joidenkin virhenäyttöjen muuttaminen aika ongelmallista.
 
Jos liikutte kaupungilla ja satutte näkemään vaunun 80, niin postaattehan tänne millä linjalla se liikkuu. Se tulee ensi alkuun kulkemaan Koskelaan sijoitetuissa ruuhkavuoroissa, ts. linjoilla 1A, 6, 7 ja 8, mutta jos jonkinlaista säännöllisyyttä on havaittavissa, niin siitä olisi kiva kuulla.

Erityisen mielenkiintoista on nähdä, tuleeko se tosiaan myös 1A:lle. Siellä ei ainakaan kapasiteetin puolesta varmaan ole tarvetta.
 
Se [vaunu 80] tulee ensi alkuun kulkemaan Koskelaan sijoitetuissa ruuhkavuoroissa, ts. linjoilla 1A, 6, 7 ja 8, mutta jos jonkinlaista säännöllisyyttä on havaittavissa, niin siitä olisi kiva kuulla.
Käsitin niin, että linjat 1A, 6 ja 8 ovat todennäköisimmät sijoituskohteet alkavalla viikolla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Aamulla seitsemän aikaan tuli Brahenkadulla vastaan käpylään menevä 1A. Ja vaunu oli tietenkin 80.
Ajeli linjaa 1A myös iltaruuhkassa.

Linjalla 1(A) oli tänään melkoisen kirjavanlaista kalustoa. Lyhin ja vanhin linjalla ollut vaunu oli tietenkin Karia-vaunu 12. Hieman pitempiä vempeleitä linjalla 1A olivat jo mainittu 80 sekä "Kaalimato" 207.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös