Raitiovaunuhavaintoja tammi-helmikuu 2007

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Näytti tuo välipala #80 kulkevan tänään linjalla 7A. Havainto n. 14.55 Eduskuntatalon kohdalla.
 
Vaunu 12 oli tänään 30.01 filmiroolissa Munkkiniemen päätepysäkin tuntumassa. Ilmeisesti jotain 50/60-luvun filmiä kuvasivat koska näyttelijätkin olivat sen aikaisissa asuissa. Kuljettajalla oli kyllä tämä viimeinen muotivaate.
Tuo ympäristö ei ole kyllä muuttunut ajan myötä.
 
Ja tänään 80 oli linjan 1A aamuruuhkassa.Sen voi siis löytää myös iltaruuhkasta.Pistäisivät sen nyt vähän enempi käytetylle linjalle, kun 1A tai seiskat.
 
Eilen vaunu 230 (linja 10, vuoro 90) jäi jumiin Kuusitien slingaan, koska virroitin ei ottanut kaarteessa ajolankaan. Vuoro oli ollut myöhässä ja kääntyi Kuusitiellä tullakseen oikeaan aikaan vaihtoon. No, minä pääsin komeasti 055:n kyydissä sinivilkut palaen työpaikalleni em. vaunuun. 055 hinasi vaijerilla pienen matkan matoa, että virroitin otti ajolankaan ja jarrut saatiin auki. Ja taas mentiin.

Mulla oli sattumalta digikamera repussa, joten sain itselleni muutaman kuvankin tilanteesta.
 
Helsinki 31.1.07

HKL 153 on palannut tauon jälkeen takaisin liikenteeseen linjalle 6.
1A HKL 211 ja 151/154
 
...ruuhkavuoroon. Ymmärtääkseni ihan kaikkiin raitiovuoroihin ei sitten riittänyt edes tuollaista... :/ Mannet lienevät olleet sisällä pakkasten takia.
Ja #80 näytti olevan kutosella. Lähti puolisen tuntia sitten Arabiasta - oliskohan ollut tuo 8:39 -lähtö...
 
Tällä viikolla jämähdyksiä sattui kympillä ainakin keskiviikkona, kun #105 jämähti illansuussa Kuusitien pysäkin kohdalle tukkien liikenteen kaupunkiin päin noin kymmeneksi minuutiksi. Eilen puolestaan olin Saksanseisoja "201:n kyydissä, kun kulku jämähti Manskulle ennen Töölön tullia eteen sammahtaneen Pohjolan Liikenteen dösän takia. Taisi mennä pari ellei kolmekin kymppiä ja ainakin yksi nelonenkin tuon rumban jälkeen Kuusitien lenkissä ympäri...
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös