Tampereen raitiovaunuhavaintoja 2021

Positiivista. Kyllä siinä kesti. Onko koko yhtä mikroskooppinen kuin kylkinumeroissa?
Ilman mittanauhaa silmämääräisesti arvioiden noin 3 kertainen pystysuunnassa. Ikävä kyllä, kuvat odottavat valoisempia aikoja omalta taholta, mutta toivottavasti joku aktiivisempi taho on saanut näitä jonnekin julkaistua. Ovat hyödyntäneet vapaan tilan ledirivin ja tuulilasin alareunan välillä jopa kiitettävän hyvin.
Liekö tähän innovaatioon ollut syynä ”taideratikka” ja turhautuminen siihen, että kylkeenkin joudutaan joka kerta teippaamaan vaunujen numerot kerta toisensa jälkeen kun pinta muuttuu. Muutamasta mainosvaunusta puuttui ainakin hetkellisesti vaunun numero, kun uudet mainospinnat tuli.
 
Hieman kesti, mutta tässä etu-/peräpään numerointia, suuri harppaus on tunnistettavuuteen.

Kyllähän ne numerot jo erottuvat hieman kauempaa kuin kyljen vastaavat. Tai ne hölmöt nimet.

Vielä kun ne saisi myös sisätiloihin jokaisen poistumisoven yllekin.
 
Mainiota, kiitos paljon kuvista. Voihan olla niinkin, että tuosta on TRO:lle tullut palautetta joko yleisöltä tai viranomaisilta. Minusta nuo päätynumerot riittävät nyt hyvin, enää ei haittaa kylkinumeroiden mikroskooppisuus, vaikka kyllähän se 03 (ilman tarpeetonta TRO:ta) mahtuisi tuonkokoisena kylkiinkin.

Sivuhuomiona: yhdenkään kuvaamasi vaunun kylkinumerot eivät kuvissa erotu! Noita on ollut pirullista kuvata, kun pitää joko yrittää ottaa erikseen kuva kylkinumerosta (onneksi ei ole filmikameroita enää), tai kirjotitaa erikseen johonkin ylös, mikä vaunu ja kellonaika.
 
Takaisin
Ylös