Raitiovaunuhavaintoja syys-lokakuu 2007

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Vs: Raitiovaunuhavaintoja syyskuu-lokakuu 2007

Pikaisen spåravisiitin tuloksena huomasin pari epäkohtaa pysäkkisoftassa, joista en muita kirjoitettaneen:

Itse olen huomannut softassa epäkohdan - tai ainakin ristiriidan - Mäkelänkadun uintikeskuksen pysäkillä. Vaunun näytöissä pysäkin ruotsinkieliseksi nimeksi annetaan simcentrum, mutta katukilvissä se on kuitenkin simcenter.
 
14.9. keskipäivän havaintoja: HKL 69 Vallilassa (raide 7 tai 8) aivan pilttuun etuosassa ja tallinovet auki. Ehkäpä noenhajua riittää. Miehiä katolla töissä.
Koulutusajossa vaunut HKL 32, 151, 153 ja 154. Tilausajossa vaunu HKL 175.
 
18.9.

HKL 12 havaittu klo 12.05 jonkinlaisissa kuvauksissa, valospoteista päätellen, Ensilinjalla. Joku viisaampi voi kertoa mitkä kuvaukset oli menossa.
 
HKL 225 koeajossa aamupäivällä. Linjan 8 Oopperan pysäkillä Töölöön päin noin kello 10.05.
 
Pitkästä aikaa tuli välipala (80) vastaan, ihan nelosella.

Nelosellahan tämä vaunu on näkynyt syksyllä. (Allekirjoittanut on matkustanut syksyllä viidesti kasikymppisellä (80) Oopperalta Lasipalatsille ja joka kerta linjalla neljä) Joskus myös kympillä. Eli nelosella olo alkaa olla kyseiselle vaunulle ennemmin tapa.
 
Manne numero 152 tuli vastaan Varsapuistikon pysäkin kohdalla vastaan klo. 18.26 linjanumeron 9 kera. 22.9.
 
16.48 tuli vastaan Pitkälläsillalla Ludde suunta pohjoiseen. En tiedä, minne menossa, mistä tulossa tai ketä kyydissä.
 
NrI 46 ajeli tänään linjaa 6, joten vaunu lienee käynyt päivän aikana myös linjalla 8. Nauhakilvet ovat olleet kovassa kulutuksessa...:)
 
NrI 46 ajeli tänään linjaa 6, joten vaunu lienee käynyt päivän aikana myös linjalla 8. Nauhakilvet ovat olleet kovassa kulutuksessa...:)
Nauhakilpivaunut (eli käytännössä siis NrI:t) esiintyvät säännöllisen epäsäännöllisesti kuutosen / kasin ruuhkavuoroissa. Tosiasiassa yhden ruuhkarupeaman aikana eivät kilvet kulu nyt niin kovin kauheasti. Hyvä jos pari kertaa ehditään aamuruuhkan aikana käymään Arabianrannassa jollain lyhyellä vuorolla.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös