Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: HS 28.11.07: Ratikkaverkon laajentamisesta

 1. #1
  Tunnistettu jäsen 339-DF avatar
  Liittynyt
  08.08.2005
  Viestejä
  7355

  oletus HS 28.11.07: Ratikkaverkon laajentamisesta

  HS kertoo tänään taas kerran sekä totta että tarua. Positiivista jutussa on se, ettei Kruunuvuoren kohdalla enää mainita metroa ollenkaan.

  Ihmettelen kuitenkin kovasti Lehmuskosken kommenttia siitä, että vasta tulevaisuudessa Helsinki päättäisi, missä määrin Jätkäsaaren liikenne hoidetaan raitiovaunuin. Siitähän päätettiin jo viime kesäkuussa kahdessa lautakunnassa!

  Lehmuskosken ylimieliseltä vaikuttava asenne kielii juuri siitä, mistä lautakunnan jäsenetkin olivat huolissaan päätöstä tehdessään: jos lautakunta ei tee sellaista päätöstä, kuin virkamiehet haluavat, niin sitten virkamiehet eivät anna päätökselle mitään virkaa. Kesäkuisessa kokouksessahan kävi jlk:ssa niin, että HKL halusi jatkovalmisteluun paljon suppeamman ratikkavaihtoehdon, mutta lautakunta päätti, että suunnittelua jatketaankin laajemman ratikkavaihtoehdon pohjalta. Samaa vaihtoehtoa tuki myös kslk. Kun HKL-Suy:n virkamiehet eivät tuosta tykänneet, niin onko koko kesäkuinen päätös sitten unohdettu?

  Mielenkiintoista on myös se, että KSV ja HKL ovat taas kerran perustaneet Jätkäsaaren raitiolinjastoa suunnittelevan työryhmän. Ilmeisesti on siis niin, että koska edellisen työryhmän lautakunnissakin käsitelty paketti ei virkamiehille kelpaa, niin nyt aloitetaan taas alusta. Ehkä virkamiehet toivovat, että kunnallisvaalien jälkeen uusissa lautakunnissa menee sitten läpi mitä tahansa.

  Linkki lehtijuttuun: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/.../1135232156081
  Viimeisin muokkaaja 339-DF; 28.11.2007 kello 12:57. Syy: tarkennettu tekstiä ja lisätty linkki HS:n juttuun

Vastaavia viestiketjuja

 1. Helsingin ratikkaverkon laajentaminen
  kirjoittanut late- foorumissa Raitiovaunut
  Vastauksia: 160
  Viimeisin viesti: 12.05.2019, 21:23

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •