Raitiovaunuhavaintoja touko-kesäkuu 2008

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Onkohan tämä Crotramin tapa kiriä kiinni aikataulua myöhästymistapauksissa? Vaunuahan ei ymmärtääkseni voi kääntää ympäri esimerkiksi Yrjönkadulla tai Vallilassa, kuten linjan muita vaunuja.

Vai onko ollut jotain ongelmaa vaunun toimimisessa. Jam miksi Yrjönkatu on mahdottomuus: linkki.
 
Bulevardilla Vanhan kirkkopuiston nurkilla 20.5. vähän ennen kymmentä: mukavan kirjavaa liikennettä. Ensin Jumbo Hietalahteen päin. Hetken päästä toiseen suuntaan H&M-vaunu ja sitten "taide52".
 
Viimeksi muokattu:
Jottei jää asia tällä foorumilla historian hämärään, niin kerrotaan, että mainosvaunu HKL 14 on Raitio.org-uutisten mukaan liikkunut kaupungilla viikoilla 20 ja 21:

"HKL 14 H&M-mainosvaunulla ajetaan tänä ja ensi viikkona 3B:n reittiä tyhjänä klo 8-11 ja 15-18."

Kuvakin löytyy: http://raitio.org/news/uukuva08/1605_02.jpg
 
Maanantaista 26.5. lähtien mainokset vaunussa HKL 14 ovat muuttuneet Ray Baniksi. Tuli vastaan Arkadiankadulla kuten linja 3B.
 
Vauriotram 213 näyttää palanneen käyttöön viimevuotisen vaurioitumisen jälkeen, oli torstaina 29.5. linjalla 3B. Kauanpa Vaurion vaurioiden korjaaminen kesti! :)
 
Vs: Kesän 2008 poikkeusjärjestelyt

Mikähän poikkeustilanne eilen illalla n. klo 22 oli päällä, kun kolmosia kulki pitkin Sturenkatua?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Poikkeustilanne jatkui vielä tänä aamuna noin parin tunnin ajan kiskotöiden viivästymisen takia. Kolmoset ja kasit ajoivat Sturenkatua pitkin välin Urheilutalo-Paavalin kirkko.
 
9.6.2008 ennen kello 14 oli puu kaatunut ajojohtojen päälle, ja sen johdosta virrat poikki Sturenkadulta, sekä Hämeentieltä. Linjat 6 ja 8 poikkeusreiteillä, ja linjan 1/1A ruuhkat myöhässä, kun hallista ei pääse linjalle.
 
Töölön yövaununa vuorossa 45 Variotram 201. Mato ei liene tavallisin näky yöllisessä raitioliikenteessä.
 
Aamulla töihin mennessä ookasin bussilla pitkin Mäkelänkatua ja rinnalla kulki pitkän matkaa Elisa-teipattu matalalattiaisella välipalalla varustettu saksantuliainen linjalle 7A kilvitettynä. Väkeä näytti jäävän pois vaunusta pysäkeillä ja nousipa porukkaa kyytiinkin eli vaunu lienee ollut kaupallisessa ajossa. Kyseessä lienee ollut vaunu HKL 162 (numeroa ei ollut näkyvillä ovipuolella eikä takana).
 
Mennyt aikamuoto on tässä hyvin keskeinen, sillä jo aamun kuluessa vaunu oli muualla kuin linjalla. Oliko kyseessä vaununvaihto vai kulkiko 162 perästi ylimääräisenä vuorona, ei ole minulle selvinnyt. Ruuhkavuorojahan seiskoilla ei kesällä ole.
 
Mennyt aikamuoto on tässä hyvin keskeinen, sillä jo aamun kuluessa vaunu oli muualla kuin linjalla. Oliko kyseessä vaununvaihto vai kulkiko 162 perästi ylimääräisenä vuorona, ei ole minulle selvinnyt. Ruuhkavuorojahan seiskoilla ei kesällä ole.
Linkin "takana" täydelliset tiedot.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös