Linjan 9 jatkaminen Ilmalaan ja Merikadulle

Kuusitien kääntöpaikan melu se vasta onkin raastaavaa, mutta siihen tottui, kuten myös Meilahden kansainvälisen lentoaseman liikenteeseen. Alueella asunut vuodesta 1986.
 
Ilmalan ratikan työmaa näyttää olevan jo hyvin pitkällä. Raiteet on maassa koko matkalla paitsi pieni pätkä Radiokadun ja Ilmalankadun risetyksessä sekä Ilmalantorin silmukassa. Silmukassakin on jo raiteita ohitse haarautumiskohdan, mutta maa-ainesta puuttuu vielä torin pohjoispäästä sen verran, ettei sinne raiteita saa pistettyä vielä hetkeen.
 
Ilmalan raitiotien aloitus senkus viivästyy. Nyt uusi tavoitepäivämäärä on kuulemma 17.10.2022. Syyksi on kerrottu Pasilan työmaan viivästyminen. Varmaankaan kuljettajapulan riivaamalla PSKL:lla ei olla pahoillaan tästä.
 
Toissapäivänä, kun kävin ratikan kyydissä Pasilankadun uudella radalla, välittömästi Pasilankadun ja Pasilansillan risteyksen pohjoispuolella oli vielä työmaata ja pätkiä radastakin puuttui, varmaan liittyy siihen.

HSL:n kuljettajaohjeessa lukee Ilmalaan jatkolle vielä 16.9, mutta 3:n käännöllä Meilahden klinikoille on tuo sama 17.10.
 
Takaisin
Ylös