Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Edinburghin raitiotierakennus syvissä vaikeuksissa

 1. #1

  Liittynyt
  02.07.2005
  Viestejä
  353

  oletus Edinburghin raitiotierakennus syvissä vaikeuksissa

  Skotlannin pääkaupungin raitioteiden rakennus ei suju ihan onnellisten tähtien alla. Budjetti karannu käsistä, valmistuminen viivästyy vuosilla, "verkko" typistynyt linjaksi ja ratikkaprojektin vetäjä eronnu.

  Ei ole helppoa ei.


  http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle6210924.ece

 2. #2

  Liittynyt
  07.08.2009
  Viestejä
  2284

  oletus Vs: Edinburghin raitiotierakennus syvissä vaikeuksissa

  Taisi olla autopuolueen kirjoitelmaa tuo. Raitiotiehankkeilla tuntuu olevan taipumus kangerrella Britanniassa, sikäli kun niitä saadaan siellä edes aloitettua. Eipä tuossa hankkeessa sinänsä näyttäisi olevan teknisesti mitään erityisen vaikeaa, jos ei vanhaan keskustaan rakentamista pidetä erityisenä. Jos pomoille maksetaan bonuksia tilanteessa, jossa hanke jumittaa, ja kaivurit katkovat sähköjohtoja tahattomasti, niin vaikuttais olevan projektin johtamisessa vikaa.

  Edinburghin kalustotoimittaja CAF sai muuten juuri Tukholman SL:n jättitilauksen. Mahtaneeko tulla samaa vaunumallia länsinaapuriin... SL voinee sitten vaikka ostaa skottien vaunut, jos siellä pannaan koko homma jäihin.

  Muoks: Edinburghin ratikasta on näköjään Wikipediassa aika perusteellinen selvitys. Johtamis- ja koordinaatio-ongelmalta tuo ainakin noin ulkoapäin näyttää. Hankkeen johtajaa on vaihdettu n. kerran vuodessa. Sinänsä suunnitelmat verkosta vaikuttavat hyviltä. Itse matkustin tuon lentokenttä - Waverleyn asema -välin bussilla pariin otteeseen n. vuoden ennen kiskotyömaan alkamista ja ainakin noin turistikauden satunnaisotoksella vaikutti siltä, että ratikalle oli kysyntää riittämiin.
  Viimeisin muokkaaja hmikko; 24.11.2010 kello 21:20.

 3. #3
  JE
  JE ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  29.06.2005
  Viestejä
  1224

  oletus Vs: Edinburghin raitiotierakennus syvissä vaikeuksissa

  Tuon hankkeen ongelmilla on pitkä historia. Ongelmat ovat yksinomaan byrokraattis-poliittisia. Vaunut tai ainakin osa niistä on mahdollisesti menossa lainaan Lontooseen Croydonin raitiotielle.
  terveisin
  JE

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •