Raitiovaunuhavaintoja - joulukuu 2010

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
5 Maaliskuu 2008
Viestit
351
1.12.

HKL 153 linjalla 9
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
1.12.

Vaunu numero 206 ajeli ilman linjatunnuksia Hämeentiellä n. klo 21.48. Määränpäänä luki Arabia, mutta siis linjanumeroa ei ollut missään 206:n näytöistä. Vuoron numero näytti olevan 57.
 
Vs: Raitiovaunuhavaintoja - marraskuu 2010

Tänä iltana tuli nähtyä Traverssikujan "sivuvarikolla" HKL 215.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
2.12.
153 linjalla 9 (vuoro 83)

3.12.
2010 harjaili lunta Sörnäisissä ~12.35 aikaan.
 
SRS-uutiset haluaisi kuvia uusista mainosvaunuista, varsinkin etuovivaunusta. Sekä kuvia myös "säilöttäväksi" vaunukuvastosivuille.
Haluaako joku lahjoittaa?
 
En muista onko joku asian jo huomannut, mutta HKL 162:n virroittimen kohdalla on katolla lisävalot molemmin puolin, jotka liittyvät nykyiseen mainokseen.
 
En muista onko joku asian jo huomannut, mutta HKL 162:n virroittimen kohdalla on katolla lisävalot molemmin puolin, jotka liittyvät nykyiseen mainokseen.

Joo aluksi luulin niitä jonkin sortin lisähuomiovaloiksi, mutta ilmeisesti niiden on tarkoitus valaista virroitin.
 
7.12. Etuovimanne, HKL 151, Koskelassa lumipeitteisenä, samoin muutama vario.
Mannen takakytkimen jatkeena oli välikytkin.
 
Tänään ( 9.12) oli HKL 164 (uusi TUC- mainosteippaus) linjala 7A, vuoron numeroa en nähnyt.
 
8.12.
Wauriotram 212 linjalla 9 oli suistunut Kaisaniemenkdun-Vilhonkadun vaihteessa kiskoilta ja oli kauniina makkarana n. klo 15:30. H055 oli hilpeänoloisen miehistönsä kanssa avittamassa. :)

Jaa, ja oli samoihin aikoihin myös Sturenkadulla joku suistuminen tms.
 
8.12. 16:15 maissa matkustin Hämeentietä kohti keskustaa ja näin ainakin kaksi raitiovaunua poikkeusreiteillä: linja 9 Hämeentiellä odottelemassa vierellään ylämäkeen sutivaa bussia sekä linja 1A Metsätalon luona. Kaivopuiston suunnalla tuntui myös liikenne takkuilevan pahemman kerran.
 
Tänään 9. 12. n 17.15 Spårakoff havainnoitu "Yksityinen/Privat" kilvillä Mikonkadun lenkissä. Ihan putkeen ei tainnut mennä yksityistilaisuus, koska paikalla oli myös H055 ja huomioliivistä porukkaa pyöri Spårakoffin ympärillä.

Puolta tuntia myöhemmin oli ilmeisesti jotain muuta häikkää Kaivokatu-Kaisaniemenkatu -akselilla, koska ainakin ysi oli ykkössuunnassa poikkeusreitillä Aleksi-Snellmaninkatu. Snellmaninkadun ja Liisankadun risteyksessä puolestaan mäki ylös risteykseen oli niin pahasti jäätynyt, etteivät autot päässeet siitä liikkeelle. Lisäohjelmanumerona kotimatkallani olikin siis autojen työntäminen ylös mäestä ydhessä HKL 217:n kuljettajan ja ohi kulkeneen varusmiehen kanssa. Jännittävää on nykyään joukkoliikennematkustaminen Helsingissä. :D

Vaikeiden kelien myötä tuntuu muuten yleistyneen tapa kiittää kuljettajaa vaunusta noustaessa; useampi matkustaja on viime päivinä näin tehnyt vaunuissa, joissa olen itse ajanut. Ja itsekin olen alkanut tapaa viljellä.
 
9.12.

Väliosallinen ja lipallinen 72 oli tullut haistelemaan talvista ilmaa Vallilan hallipihalle puoli kahden aikaan iltapäivällä.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös