Raitiovaunuhavaintoja - lokakuu 2011

339-DF

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
8 Elokuu 2005
Viestit
8,163
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/r...iella/art-1288418268856.html?ref=hs-tf-promo6

IS:n nettiuutisessa tänään on kaksi valokuvaa, joissa farkkulahkeisen miehen toinen jalka on Kurvin pysäkkikorokkeen ja Variotramin välissä, kolmosoven kohdalla, polvea myöten. Miten tällainen tilanne voi sattua, kun noin silmämääräisesti vaunun ja korokkeen välinen etäisyys ei ole jalanmentävä? Onko mies yrittänyt astua pysäkillä seisovaan raitiovaunuun ja jollain konstilla saanut kuitenkin jalkansa sinne vaunun ja korokkeen väliseen koloon? Jos näin on, niin miten jalka on voinut tässä "ruhjoutua" tai "mennä poikki", kuten uutinen kertoo? Vaunu kuitenkin on paikallaan.

Vai onko vaunu yrittänyt lähteä liikkeelle, kun mies on siellä vaunun ja korokkeen välissä?
 
Vs: Raitiovaunuhavaintoja - syyskuu 2011

Okei. Otsikosta saa sen käsityksen, että raitiovaunu olisi jotenkin aktiivisesti toiminut jalan taittamiseksi. No, mies ruhjoi itse itsensä. Sinänsä otsikointi on ihan tuttua iltapäivälehtien tyyliä.
 
Vs: Raitiovaunuhavaintoja - syyskuu 2011

Ja tekstin perusteella kanssaihmiset ovat vielä parannelleet jalkaa paikan päällä :D
 
Vs: Raitiovaunuhavaintoja - syyskuu 2011

Tänään 4. 10. HKL 2010 liikehti 9.50 tienoilla Mäkelänkadulla matkalla Käpylästä Vallilaan päin. Sen verran mitä ehdin kaukaa vaunua nähdä oli se ilmeisesti hiontahommissa tai ainakin hiontateli näytti olevan alhaalla.
 
Vaunun 79 kaikilla ovilla on uudenmalliset avausnapit. Vastaavanlaiset kuin keskiovien napit.
 
Vs: Raitiovaunuhavaintoja - syyskuu 2011

Tänään 4. 10. HKL 2010 liikehti 9.50 tienoilla Mäkelänkadulla matkalla Käpylästä Vallilaan päin.
2010 on monasti nähty hiomatöissä kaupungilla. Olettaisin, että kiskonhionta on vaunussa ok. Se lumiharja on toinen juttu.
Itse en ole nähnyt 2119:ää koko kesänä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Keskiviikko 5.10.:
Manne-164 eli "Tuc" linjalla 7A
 
Seitsemän päivää-Manne näkyi olevan eilen kulussa 1A:lla ainakin iltapäivällä, en ole ko. vaunua nännyt liikenteessä pitkään aikaan.
 
Oli myös 7B:llä (vai ehkä kolmosella?) siinä puoli kolmen aikaan iltapäivällä.
Saattoi olla, että kuvittelin sen olevan 1A:lla, varmaan se olikin 7B:llä; mutta miksi kulttuuriratikka kulki n. 16 aikaan reitillä Helsinginkatu - L. Brahenkatu - Viipurink.... Matkustajia näkyi olevan sisällä ja normaali 7B kilvitys?
 
Seiskapäivä ajeli eilen illalla joskus klo 18.40 jälkeen Mannerheimintietä Lasipalatsin ohi. Linjanumeroa en nähnyt, mutta 7B on hyvä arvaus, sillä pohjoisesta se tuli.
 
Vahvistan Seiskapäivään olleen eilen juurikin 7B:llä. Suhteellisen usein vaikuttaa olevan seiska seiskalla silloin, kun se ylipäätään on ajossa.
 
Takaisin
Ylös