Linjan 4T outo aikataulu

Liittynyt
23 Joulukuu 2007
Viestit
1,102
Onkohan moni pannut merkille sellaista seikkaa, että kun tulee arkipyhä niin 4T liikennöi illalla väärään aikaan. Linjan liikennehän on muutenkin surkeaa verrattuna entisiin kakkosen aikoihin, esim. sunnuntaiaamuisin laivan purkaessa porukkaa kulkee 4T 24 min. välein. Illalla on omituinen tilanne VIKING XPRESSIN saapuessa. Laiva tulee sunnuntaisin aikaisemmin ja 4T kulkee silloin sen mukaan.Mutta kun tulee arkipyhä, niin laiva ainakin loppiaisena kulkee kuten arkisin (olen itse kyydissä), mutta 4T kuten sunnuntaisin. Kun laiva saapuu ei kulje vaunua, kun vaunu kulkee on laiva vielä merellä.
 
Vs: Outo aikataulu

Taitaa olla niin ettei HKL:llä ymmärretä että arkipyhät nimenomaan on Tallinnan matkustamisen sesonkia.

Mä näen ongelmana myös sen, että silloinkin kun 4 T kulkee, sitä ajetaan liian pienillä vaunuilla etteivät laivalta tulevat matkustajat mahdu kyytiin. Joskus olen laivalta tullessani mennyt ihan vapaaehoisesti tavallisen nelosen pysäkille enttisen vankilan kohdalle varmistaakseni että pääsen ylipäänsä pois Katajanokalta kohtuuajassa.

t. Rainer
 
Vs: Outo aikataulu

Joskus olen laivalta tullessani mennyt ihan vapaaehoisesti tavallisen nelosen pysäkille enttisen vankilan kohdalle varmistaakseni että pääsen ylipäänsä pois Katajanokalta kohtuuajassa.
Näin teen minäkin joka kerta Tukholmasta saapuessani, kävelen Merikasarmin pysäkille. On mukava todeta, että tavallinen nelonen saa laivamatkustajia melkein jokaiselta Skattan pysäkiltä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Outo aikataulu

Mä näen ongelmana myös sen, että silloinkin kun 4 T kulkee, sitä ajetaan liian pienillä vaunuilla etteivät laivalta tulevat matkustajat mahdu kyytiin.

Kaikki terminaaliin ajavat vuorot liikennöidään välipalakalustolla lukuun ottamatta yhtä arki-iltojen lähtöä, joten kaikista suurikapasiteettisin kalusto on jo käytössä.
 
Takaisin
Ylös