Raitiovaunuhavaintoja - elokuu 2012

Tuohon ei ainakaan parkkiruutujen poistaminen juuri auta. Palkinnoksi viiru avaimella kylkeen?
Niinpä. On kummallista, ettei ratikkaliikenteen haittaamisesta joudu minkäänlaiseen vastuuseen. Jos ajatellaan esim. yli puolen tunnin liikennekatkoksen ja poikkeusliikenteen suoria ja epäsuoria kustannuksia (m.l. matkustajien menetetty aika), niitä kertynee satoja tai tuhansia euroja. Edes rikesakko ei tässä olisi mitenkään linjassa, vaan pitäisi tulla suoraan kunnon sakko.

Miten muuten mahtaa olla kuljettajarahastuksesta luopumisen laita? Tuskallista on ysillä mennä, kun on tuo kertalippuruljanssi.
 
17.8.: Kello 13. jälkeen Rautatieaseman pysäkillä linjan 9 vaunu Länsiterminaalin suuntaan; kuljettaja myi lippuja ja vaunun perässä oli viisi vaunua pitkin Kaivokatua, mm linjan 9 seuraava vuoro!
 
22.8.
HKL 98 oli iltaruuhkassa 9 Länsiterminaali -kilvin kääntymässä Töölön hallille. Havainnon arvoinen asia lienee myös se, että 166 kulki suunnitellusti linjaansa.

23.8.
HKL 11 iltapaäivällä koeajolla.
 
Mikäs on raitiolinja 3A? ;)

HSL:n tiedote Taideidenyö lisälähdöistä sanoi:
Raitiovaunuilla poikkeusliikennettä
Taiteiden yö aiheuttaa Helsingin keskustassa poikkeusliikennettä. Aleksanterinkatu suljetaan liikenteeltä klo 18 - 20 väliseksi ajaksi, jolloin raitiovaunut 1A, 3A, 3B, 3T, 4, 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä.
http://www.hsl.fi/fi/mikaonhsl/liikennetiedotteet/2012/Sivut/Page_20120822091142.aspx

Sama oli päätynyt torstain 23.8. metro-lehden HSL liikenteessä osioon.
 
HSL ei ole viime aikoina kovinkaan "loistanut" tiedottamisessaan. :icon_frown:
 
Takaisin
Ylös