Helsingin raitioliikenteen laajuus 2019?

Kuinka monta vaunua on enimmillään samanaikaisesti liikenteessä Hgin raitioteillä joulukuussa 2019?


  • Äänestäjiä yhteensä
    36
  • Äänestys suljettu. .
No, tässä nyt oikeastaan tulee käytännössä todistettua tämä virkamiehistön suhtautuminen ja valta.

Ensin virkamiehet väittävät mitä tahansa, vaikka miten epäuskottavaakin. Sitten jotkut, olivatpa he joukkoliikenteen asiantuntijoita tai tavallisia kansalaisia, väittävät virkamiesten väitteitä vääriksi. Sen jälkeen luottamusmiehet päättävät kuten virkamiehet tahtovat. Kun myöhemmin käy ilmi, että virkamiehet olivat väärässä kaikessa siinä, mitä kriittiset kansalaiset kritisoivat, niin tuo kuitataan vaan "onnekkaalla arvauksella" ja sillä, että argumentit eivät olleet uskottavia.

Olivat argumentit jonkun mielestä uskottavia tai eivät, niin todeksi ne silti osoittautuivat. Mutta totuudella ei ole merkitystä.
 
Henkilökohtaisesti näkisin että rakennusyhtiöillä, rakensivat ne sitten maanpinnan alla tai yllä, on aivan jäätävän iso vaikutusvalta liikenneinfravalintoihin. Tuolle taholle on ainoastaan eduksi että julkisuudessa tämä kääntyy virkamiesten ja luottamusmiesten nokkapokaksi. Todellinen valta harvoin on siellä missä se näyttää olevan.
 
Minusta ainakaan tällä foorumilla näkemäni argumentit eivät olleet mitenkään vakuuttavia. Saattaahan joku ennustaa tulevaisuutta vain arvaamalla onnekkaasti.
Mihinkä argumentteihin mahdat viitata?
Yleisesti ottaen niihin, missä tällä foorumilla yritettiin osoittaa länsimetropäätöksessä tai automaattimetropäätöksessä pohjana ollutta aineistoa virheelliseksi.
Kerroit jo ensimmäiseksi lainatussa viestissä, että et pidä tällä foorumilla esitettyjä argumentteja vakuuttavina. Kun kysyn, mitä ne argumentit ovat joihin viittaat, en kaipaa vastaukseksi sitä, mikä perusteella kysymyksen esitin. Sen tiedän jo. Siis kerro nyt mitä ovat ne ei-vakuuttavat argumentit, joita tällä foorumilla on esitetty. Vastaukseksi kelpaavat sekä yksittäiset että yleisesti esitetyt argumentit.

Antero
 
Takaisin
Ylös