Raitiovaunuhavaintoja - tammikuu 2014

Liittynyt
1 Lokakuu 2012
Viestit
137
3.1.

Manne 164 (mainostaa kuntoilufirma Elixiaa) liikkui linjalla 7A.

33 (Lotto) oli 7B:llä.

41 ("Hampurilaisten hampurilainen") lähestyi klo 14.30 Koskelasta Vallilan varikkoa linjalla 1. Linjanumeron lisäksi ei ollut päätepysäkin nimeä, mutta Kauppatorille lienee ollut menossa.

Artic 401 seikkaili samaan aikaan Vallilan varikon edustalla koeajokilvissä. Se ajoi "kusiputkasilmukkaan" ja peruutteli siitä pilttuuseen No 2. Sisällä näkyi melkoinen määrä piuhoja ja muuta sälää.
 
7.1

Jaguar-merkkinen henkilöauto kolaroi rajusti raitiovaunun kanssa Ruoholahdessa Tiistaina hieman klo 17.30 jälkeen. Linjan 9 vaunu oli pysähtynyt Länsilinkin pysäkille kun vastakkaisesta suunnasta tullut jaguarin kuljettaja menetti jostain syystä autonsa hallinnan ja törmäsi ensin katukiveykseen josta se kimposi päin raitiovaunun keulaa.Autonkuljettaja ei loukkaantunut vakavasti mutta vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. alkoholilla ei ollut osuutta kolariin. Auto romuttui lunastuskuntoon. Kuvan perusteella osallisena ollut vaunu oli Nr1 #43.

8.1

Mannerheimintien ratikkaliikenne sumppuuntui pahoin Keskiviikkona aamupäivällä kun virroitin takertui ajolankaan ja irtosi raitiovaunun katolta. Tapaus sattui Mannerheimintien ja Runeberginkadun risteyksessä. Rytäkässä vaurioitui myös kahden muun vaunun virroittimet, joten kaikkiaan Töölön halliin piti työntää kolme vaunua korjattavaksi. Turma vaikeutti linjojen 2, 3, 4, 4T, 7A, 7B, 8 ja 10 liikennöintiä, ajolankavauriot saatiin korjattua ja liikenne palautettua normaaliksi puoliltapäivin.

Lähde: Metro.fi
 
Viimeksi muokattu:
Elixia-mainosmanne ajeli vaihteeksi tänä aamuna linjaa 6/8. Vuorosta ei havaintoa.
 
Matkamessut Messukeskuksessa tänään mutta siitä huolimatta 7B:llä oli liikenteessä ainakin yksi lyhyt NRI. Onko tällaiset tapahtumat aivan mahdottomia ottaa huomioon kun päätetään mitä kalustoa millekin linjalle laitetaan?
 
Matkamessut Messukeskuksessa tänään mutta siitä huolimatta 7B:llä oli liikenteessä ainakin yksi lyhyt NRI. Onko tällaiset tapahtumat aivan mahdottomia ottaa huomioon kun päätetään mitä kalustoa millekin linjalle laitetaan?

7B:llä on virallisesti yksi tuollainen vuoro lauantaisin mutta luulisi kyllä, että muutakin kalustoa olisi vapaana tällaisena messupäivänä.
 
23.1

HKL 11 - havaintoja useita kertoja testiajossa Mäkelänkadulla.
 
28.1. korkealattiavaunu 58 linjalla 10 puolenpäivän tienoilla; milloinkahan viimeksi tällainen näky ko. linjalla?
 
Vaunu 112 saapui Vallilan varikolle Hämeentietä pohjoisesta klo 11.55 kilvillä "Koskelan halli", jossa kuljettaja vaihtoi kilviksi käsin säätäen "3B Eläintarha" jatkaen Hämeentietä pohjoiseen.
 
Takaisin
Ylös