Sivu 5 / 5 EnsimmäinenEnsimmäinen 12345
Näytetään tulokset 61-61/61

Viestiketju: Lepsuilua matkalipuntarkastuksissa

 1. #61
  janihyvarinen avatar
  Liittynyt
  18.08.2006
  Sijainti
  Tampere
  Viestejä
  2311

  oletus Vs: Lepsuilua matkalipuntarkastuksissa

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Lari Nylund Näytä viesti
  Paluumatkalla voit ostaa Kera-Tampere liput (matka- ja vaihtolippu) koko matkalle konduktööriltä lipunmyyntiosastoissa. Lippu myydään asiakkaan haluamaan matkustusluokkaan. Mikäli haluat varmat paikkatiedot, saat ne tätä lippua vastaan lipputoimistosta. Ilman paikkatietoja en suosittele lähtemään klo 15-18 välillä lähteviin kaukoliikenteen juniin Helsingistä tai Pasilasta. Näissä lipuissa on valmiina hinta ja alv, joten ne kelpaavat sellaisinaan mm. matkalaskuihin.
  Tämähän edellyttäisi jonottamista Pasilan lipputoimistossa? Ehkä kuitenkin nopeampi tapa on itse käyttämäni eli se, että ostan konduktööriltä lähiliikennelipun Kera-Pasila ja sitten menen Pasilassa liukuportaat ylös, juoksen junamaatille ostamaan Pasila-Tampere -lipun ja sitten toiset liukuportaat alas 4-laiturille.

  Ideaali olisi varmaan jos voisi jo Keran asemalta ostaa lipun koko matkalle automaatista. Ja omituisimmalta tuntuu tungeksia juuri tuohon ruuhka-aikaan eli klo 16-17 tienoilla lähijunassa luottokortti kourassa ja odottaa että konduktööri ehtii myydä lipun. Aika usein onnistuu vasta Ilmalan kohdalla eli varsin täpäräksi menee. Lipunmyyntikonekaan ei ole niin kauhean nopea varsinkaan kortilla maksaessa ja asemien kohdalla konduktööri joutuu poistumaan muihin tehtäviin.

  Voi vain kuvitella, että jos on vähänkään rikollinen mielenlaatu, ei viitsi väkisin yrittää ostaa lippua kun periaatteessa voisi lorvia vähän syrjemmällä ilman että konduktööri ehtii kohdalle ollenkaan.

  En muuten muista että olisin ikinä armeija-aikojen jälkeen joutunut seisomaan kaukojunassa vaikka tapani on ostaa lippu juuri ennen lähtöä, ja joskus olen jopa juossut juuri lähdössä olevaan junaan ilman etukäteen ostettua lippua. Lieneekö hyvää tuuria?
  Viimeisin muokkaaja janihyvarinen; 12.12.2006 kello 22:49.

Sivu 5 / 5 EnsimmäinenEnsimmäinen 12345

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •