Pietariin kolmessa tunnissa

Liittynyt
22 Syyskuu 2006
Viestit
613
VR ja RZD (Venäjän rautatiet) perustivat uuden kalustoyhtiön liikennöimään Helsinki - Pietari väliä nopealla kalustolla. Perustamissopimus allekirjoitettiin torstai-iltana Helsingissä Vladimir Putinin Suomen vierailun yhteydessä. Yhtiön nimi on Oy Karelia Trains Ltd. Lisätkää puuttuvat asiat.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Millähän vuosi tuhannella tuo sitten toteutuu? Rupesin vaan miettimään että tätä nykyä oikorataakin pitkin Repin menee Hki-Kouvola kahteen tuntiin.. Ja Sibelius pikkasen nopeemmin.. Pendolinoa sinne venäjälle on turha laittaa, koska rataverkko ei kestä edes 150 km/h nopeuksia.. ..ja jos joku päivä meinaa niin todella kallis remontti on tulossa..
 
Rupesin vaan miettimään että tätä nykyä oikorataakin pitkin Repin menee Hki-Kouvola kahteen tuntiin...rataverkko ei kestä edes 150 km/h nopeuksia.. ..ja jos joku päivä meinaa niin todella kallis remontti on tulossa..
Kallis ja kallis. Sehän on vain asennekysymys mihin satsataan. Äkkiäkös Kouvolasta sitten Pietariin hurauttaa uutta tätä tärkeää tarkoitusta varten remontoitua rataa pitkin. Venäläiset kaksisähköneuvoiset Siemens-luotijunat (nimeltään "Krasnaja Mjainila") ujeltavat tuon loppuratavälin sitten tunnissa.
 
Takaisin
Ylös