VR:n matkahaku uudistui ja kesän muutoksia junaliikenteessä

Liittynyt
27 Huhtikuu 2006
Viestit
2,697
Vr:n matkahaku on näköjään uudistunut. Nyt matkustuspäivän voi valita kalenterista. Sitten kun on päästy hakuun niin pystyy katsomaan junavuorojen koko aikataulun. Vaikkapa Hki-Tre ic 41 6.06-7.52. Pystyy katsomaan junavuoroa klikkaamalla näkemään vuoron koko aikataulun. Näitä mm.

Sitten kesän muutoksia mitä havaitsin..

S94 (Pieksämäki-Tampere-Helsinki) alkaa pysähtymään Toijalassa, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. S92 (Pieksämäki-Tampere-Helsinki) muutetaan ic:siksi. Nykyinen S84 muutetaan Kuopio-Tampere-Helsinki vuoroksi, ja S70 alkaa liikennöidä Kajaani-Kuopio-Kouvola-Helsinki vuoroa. Sinäänsä ihan järkeviä muutoksia. Joskin tuo S94 oltaisiin myös voitu muuttaa Ic:siksi, kun se nyt kerta pysähtelee enemmänkin.
 
Viimeksi muokattu:
Lisää on mm. Lähiliikennejunan muuttuminen Lähijunaksi. Tämä on ehdottomasti ollut hyvä lisäyt, sillä nyt pystyy katsomaan junan koko aikataulun, jos itse ei sitä muista. Ja kun klikkaa esim: Oulu, tulee Oulun aseman tiedot, palvelut ym. ruudulle näkyviin.
 
Niin. Mielestäni ihan hyviä uudistuksia ylipäätään. Mutta, kuten jo aikaisemmin sanoin, niin S94:sen olisi voinut muuttaa ic:siksi, tai sitten pysähdyttää IC60 ns. väliasemilla, joka nyt menee suoraan, ja pysähtyy Tampere-Tikkurila-välillä vain Hämeenlinnassa.
 
Rantaradan iltapendot S149 ja S152 pysähtyvät näemmä jatkossa Kirkkonummella.
 
Takaisin
Ylös