Lari Nylundin juhlajuna 9.6.2007

Liittynyt
24 Syyskuu 2005
Viestit
2,703
No niin, nyt tuolta Helsinki-Turku-Karjaa-Hyvinkää -reissulta palattuani, ja kokemuksia rikkaampana voisinkin kysellä, keitä muita tuolla matkalla oli JLF:ltä? Mitäs piditte matkasta?
 
No niin, nyt tuolta Helsinki-Turku-Karjaa-Hyvinkää -reissulta palattuani, ja kokemuksia rikkaampana voisinkin kysellä, keitä muita tuolla matkalla oli JLF:ltä? Mitäs piditte matkasta?

Mukana olin minäkin ja ainakin omasta mielestäni erittäin onnistunut reissu oli. Ainut miinus oli, että ilmanvaihto oli mitä oli ja lämpö oli keskimäärin reilun 30 asteen paikkeilla. Muuten tosiaan oli kiva reissu ja hyviä kuviakin tuli. Kiitokset Larille!
 
Juu, tuli sitä kans oltua mukana, samassa vaunussa kuin Otto. Turun Sanomissa on muuten Larin kuva!
 
En ollut mukana, mutta onnittelut Larille ja kiitokset siitä, että juhlia järjestetään tällä tavalla.

Antero
 
Samaa rataa jatkan Antsan kanssa.. Onnittelut Larille! On kyllä hienoa nähdä, miten konduktööri suhtautuu työhönsä, kun viettää junassa syntymäpäiväänsä. Kyllä itse toki voisin tuomita jonkun oikein kivan ottelun syntymäpäivänä, joskin kyse harrastuksesta.
 
Mukana olin minäkin ja tosi hieno matka oli. Lämpö oli kyllä aikamoisissa lukemissa ja piti aina välillä käydä jäähdyttelemässä postivaunun avoimien ikkunoitten ääressä.
 
Mukava reissuhan tuo oli! Mielestäni ajelu oli hyvin päivänsankarin "näköinen" alusta loppuun, kuten asiaan kuuluikin :smile:
 
Mukana oltiin ja kyyti oli erittäin asjallista! VR:lle opiksi, että laatimalla riittävän väljän aikataulun juna pysyy viivallaan ;)
 
No niin, nyt tuolta Helsinki-Turku-Karjaa-Hyvinkää -reissulta palattuani, ja kokemuksia rikkaampana voisinkin kysellä, keitä muita tuolla matkalla oli JLF:ltä?

Hei, mäkin olin tuolla;) Mukava kuulla, että olette pääasiassa pitäneet reissusta. Lämpötila vaunuissa oli tosiaan mitä oli, mutta onneksi HMVY oli varautunut virvokemyynnillä junassa. Reissu ei olisi onnistunut ilman osallistujia ja ahkeria talkoolaisia, joille kaikille kuuluu nöyrin kiitokseni matkan toteutumisesta.
 
Hei, mäkin olin tuolla;) Mukava kuulla, että olette pääasiassa pitäneet reissusta. Lämpötila vaunuissa oli tosiaan mitä oli, mutta onneksi HMVY oli varautunut virvokemyynnillä junassa..

Itse pidin erityisesti tästä ideasta ajaa juna Karjaalta Hyvinkäälle, oli todella hienoa mennä tällaisella lakkautetulla henkilöliikenteen rataosuudella! Pienen jääkaapin olisi tuonne junaan toki voinut laittaa, josta olisi saanut jäävettä, mutta onneksi pysähdyttiinkin Turussa, Salossa ja Kirkniemessä (joka muuten oli mielestäni tunnelmallisin pysähdys), joista sai kostuketta :) Pysähdykset kestivät aika pitkään, kun ei koko ajan jaksanut ottaa kuvia, mutta sallittakoon tuo kuvaamisen ilo ja varmaan muiden junien aikatauluillakin oli siihen osansa. Tulisipa tällaisia museojunareissuja useamminkin erikosemmilla rataosuuksilla.
 
Reissu oli ehdottoman onnistunut, ryhmähenkeä ja mielenkiintoisia keskusteluja syntyi ennestään IRL-tuntemattomienkin ihmisten kanssa. :)

Seuraavaa reissua odotellen.
 
Jokohan vaunut.orgiin alkaisi jo vähitellen tulla muitakin kuvia? Oikeasti 50:n eri kuvaajan yhteensä 1000 kuvaa samasta tapahtumasta eivät nyt niin merkittävästi eroa toisistaan.

Onkohan ensi viikonloppuna odotettavissa samanlainen lataus Heinolan höyryjunasta? Aargh. Jotain itsekritiikkiä toivoisi.

"-Ahaa, tästä tilanteesta on täällä jo yksi kuva. Enpä laita sitten tänne piirun verran eri kuvakulmasta otettua kuvaa samasta tilanteesta. Olisikohan minulla jotain uutta tarjottavana?"
 
Täytyy kanssa sanoa että oli mukavaa vaihtelua välillä ajella rantaradalla ja vielä Karjaalta Hyvinkäälle, kiskoja, joilla en aiemmin Rajamäkeä lukuunottamatta ollut käynyt. Ennen matkaahan jännitettiin mennäänkö kahdella veturilla ja lopulta yksikin V16-kone riitti jopa kulkemaan etuajassa. Kuten aiemmin ketjussa todettu, vallitsi reissussa kaikin puolin lämmin tunnelma!
 
Takaisin
Ylös