Junavideoita

Vs: YouTube-junavideoita

Hahaa, toi Jufon linkkaama videohan on suoraan seurausta VR OY:n tiukalle linjalle vieraitten ottamiseen ookalle hyttiin niin täytyy sit mennä korraamaan puskurin päälle. No, vakavasti eipä noi tossa tee kuin vahinkoa korkeintaan omalle ittelleen. Ennenhän matkustajat roikku jopa Ei-vaunujen astinlaudoilla ja jopa katoilla.
 
Vs: YouTube-junavideoita

No, vakavasti eipä noi tossa tee kuin vahinkoa korkeintaan omalle ittelleen. Ennenhän matkustajat roikku jopa Ei-vaunujen astinlaudoilla ja jopa katoilla.
Tuossahan juna porhaltaa parhaimmillaan 120 km/h ja vastaan puskee paineaallon kera IC2-juna. Plus pojat vaikuttavat olevan alaikäisiä ja heidän vanhempansa elämä kokisi todella suuren surun, jos uhkarohkea lapsensa hankkisi "Darwin-palkinnon" itselleen betonipölkystä (liike-energian ollessa n. 2,2 MJ). Onneksi tiettävästi kelleen ei Suomessa vielä ole käynyt tuossa leikissä ainakaan tällä vuosituhannella köpelösti.
 
Vs: YouTube-junavideoita

Sitä se on - vapaa kasvatus! En minä sitä kannata että mukulat hakataan perse verille, en ollenkaan mutta nyt lapset saa olla kuin pellossa. Foorumilla niin usein metrokeskustelussa peräänkuulutetut laiturivalvojat ehkäisisivät tuon ongelman ;)
 
Vs: YouTube-junavideoita

Tässä lisää Videopätkiä jälleen Keravalta
Sm6 Keravan ja kytömaan puolivälissä
(En ehtinyt ottaa kolmijalkaa esille)
http://www.youtube.com/watch?v=UqY2oldN2t8

Taitaa allergossa olla vielä virittämisen varaa jarruissa, senverta pahat lovipyörät oli jo saatu aikaan että sorvikeikka tekis hyvää.

Muuten yleisenä palautteena näihin videoihin, että kannattaa hieman editoida noita lyhyemmiksi. 5 minuuttia still-kuvaa allergiosta ei kovin innostavaa katseltavaa ole. Muuten kyllä ihan hyviä pätkiä kun olet kolmijalankin saanut hankittua.
 
Vs: YouTube-junavideoita/Rengasmatka

22.05.2010
Rengasmatkajuna Saapui Pieksämäelle, juna tuli Haapamältä. Varsinainen rengasmatka alkoi Pieksämäeltä josta lähettiin kohti Kuopiota. Matan varrella pysähdyttiin kuvaamaan Haapakoskella, Salmisissa ja Airakselassa jossa kohdattiin S76. Kuopiossa pidettiin ruokatatauko, jonka aikana kuopioon saapui junat Sr1 3045 P708:n vetojuhtana Oulusta, Sr1 3075 Ic73:n vetojuhtana Helsingistä ja sieltä lähti juna Sr1 3094 P705:n vetojuhtana Ouluun. Ruokailun jälkeen matka jatkui Joensuuhun, matkalla pysähdyttiin mm Siilinjärvellä, Km495.6, Juankoskella, Sänkimäessä, Kangasniemellä ja Km666.2
Illalla oli mahdollisuus Porhan lättäajeluun Joensuusta Ilomatsiin ja takaisin
Osa 1, Osa 2, Osa 3, Osa 4, Osa 5, Osa 6, Osa 7, Osa 8, Osa 9, Osa 10, Osa 11
23.05.2010
Varhain aamulla Dv12 lähti Joensuun varikolta ja kahdesta Dm12 yksiköstä(Dm12 4402 ja 4416) koostuva taajamajuna H780 Joensuusta Pieksämäelle klo 07.00
Rengamatkajuna lähti Joensuusta klo 08.00, seuraava pysähdys oli Sysmäjärvellä josta paikallisen liikennöitsijän bussilla Otokummun kaivoksille. kaivoksilla tutustuimme kaivostunneliin, jossa mm vanhaa kaivosradan kalustoa. kaivostunnelin päässä odotimme kaivosjunan saapumisen, halukkailla oli mahdollisuus matkustaa kyseisellä junalla radan toiseen päähän josta se lähti takaisin. Kaivosilta palasimme Sysmäjervelle jossa rengasmatkajuna odotti. Sysmäjärveltä siirryimme Viinijärvelle jossa veturi siirtyi junarungon toiseen päähän. Seuraava pysähdys oli Kerma/Km 473/850 jossa oli lounaspaussi, ruokailun ajaksi juna poistui Heinävedelle, josta se palasi ruokailun jälkeen. Varkaudessa käytiin Kommilan radalla, varkaduden jälkeen pysähdyttiin Huutokoskella jonka jälkeen saavuttiinkin jo Pieksämäelle josta museojuna lähti paluumatkalle Haapamäelle
Lopuksi vielä iso kiitos niille jotka mahdollistivat tämän matkan
 
Vs: YouTube-junavideoita/Jokioisten museorautatie

Sunnuntaina 6.6.2010 oli kesän ensimmäinen liikennöintipäivä aikataulun mukaisilla junilla Jokioisten museorautatiellä. Toimintaa oli jo edellisenä päivänä kun alettiin valmistella seuraavan päivän liikennettä. Shöma siirteli vaunuja ahkerasti Minkiön ratapihalla 1, 2, 3, 4, 5, oli rataa tarkistettava mm Raemäessä. Sohvikin kävi hakemassa vettä janoonsa, jonka jäkeen se palasi hallin edustalle. Myöhemmin ahkerat radan tarkastajat palasivat resiinalla Jokioisilta Minkiölle. Illalla Minkiön vaiteilla kävi kuhina kun pikku rata vahdit tarkistivat vaihteiden kuntoa ratapihalla.
06.06.2010 Liikennöintipäivänä oli 3-lähtöä Humppilasta ja kolme lähtöä Jokioisilta. Väkeä oli liikkeellä suhteellisen mukavasti. Työpäivän jälkeen veturi palasi hallin eteen odottamaan seuraavan päivän tilausjuna keikkaa.
07.06.2010 Aamulla vaunuja siirreltiin pois tieltä Minkiön halliratapihalla retkeläisten Resiina ajeluja varten.

Itse palasin ilta päivällä Humppilan ja Toijalan kautta kotiin.
Humppilassa kohtasivat Sr1 3030 vetoinen Ic 922 ja Sr2 3203 vetoinen P921
Toijalassa odottaessani ehti monta junaa kulkea siitä. Ensimmäisenä tuli taajamajuna Helsingistä H 9683, jonka jälkeen vuorossa olivat Ic2 88 ja Ic55, P923 tuli myöhässä (klo 17.38) Toijalaan joten Helsinkiin menevä Ic2 88 odotti siitä tulevat matkustajat ennen kuin lähti. P923:n jälkeen Turku-Toijala radalta tuli diesel vetoinen tavarajuna (klo 17.49), sitten olikin jo vuorossa H 9716 jolla palasin etelään.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös