Sivu 3 / 4 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234 ViimeisinViimeisin
Näytetään tulokset 31-45/54

Viestiketju: Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS)

 1. #31

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus SRHS järjestää kevätretken MRY:n talkoisiin la 18.4.2009

  SRHS järjestää kevätretken Museorautatieyhdistyksen talkoisiin la 18.4.2009

  Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS) järjestää kevätretken maaliskuun kerhoillassa esittäytyneen Museorautatieyhdistys ry:n (MRY) vesakointitalkoisiin lauantaina 18. huhtikuuta 2009. Matka tehdään joukkoliikenneharrastajaryhmän omistamalla linja-autolla, joka lähtee Helsingistä Kiasman edustalta kello 8.00 tilausajopysäkiltä (Mannerheiminaukio 2).

  Helsingissä linja-auto kulkee reittiä Mannerheimintie-Tukholmankatu-Paciuksenkatu-Huopalahdentie-Turunväylä. Kyytiin on mahdollista nousta reitin varrella olevilta pikavuoropysäkeiltä sekä Turunväylällä Kehä I:n liittymässä (arvioitu aika kello 8.15) ja Kehä III:n liittymässä (arvioitu aika kello 8.20). Matkan aikana tehdään lyhyet pysähdykset Karkkilassa ja Forssassa tutustuen kapearaideliikenteen muistoihin. Oppaana toimii SRHS:n hallituksen jäsen Markku Nummelin.

  Minkiön asemalle saapumisen jälkeen noin kello 10-10.30 on vuorossa työtehtävien sopiminen riippuen osallistujamäärästä. Työvälineet (raivaussahat, moottorisahat, vesurit, sahat, kirveet, työhansikkaat yms) löytyvät MRY:n puolesta, joten matkalle osallistujien tulee vastata ainoastaan omasta sään sekä tehtävien vaatimasta pukeutumisesta ja kengistä. Otathan mukaan myös peseytymisvälineet ja pyyhkeen. MRY tarjoaa talkooruokailun maastossa (n.klo 13) ja kahvit (n.klo 15). Talkoot päättyvät viimeistään kello 17 varusteiden palautukseen, jonka jälkeen on peseytymis- ja saunomis- sekä vaatteidenvaihtomahdollisuus Minkiöllä.

  Paluumatkalle lähdetään arviolta kello 18-19 ja Helsinkiin saavutaan arviolta kello 20-21.
  Matka on SRHS:n jäsenille maksuton. Matkan aikana on myös mahdollista liittyä SRHS:n jäseneksi.
  Tervetuloa mukaan viettämään mukava kevätpäivä talkoiden ja hyvän seuran parissa!

  Matkan järjestäjänä toimii Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry hallitus yhteistyössä Museorautatieyhdistys ry:n kanssa.

  Lisätietoja:
  SRHS http://www.dlc.fi/~srhs/
  MRY http://www.jokioistenmuseorautatie.fi/

 2. #32

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  HUHTIKUUN KERHOILTA PIDETTIIN TÄYDELLE SALILLE

  "SRHS:n kevään toinen kerhoilta pidettiin 6.4. noin 90 jäsenen läsnäollessa.

  Aluksi Lari Nylund kertoi lauantaina 18.4. järjestettävästä retkestä Jokioisten Museorautatien talkoisiin. Matka, joka on SRHS:n jäsenille maksuton, alkaa Helsingistä Kiasman tilausajopysäkiltä klo 8.00. Paluu Helsinkiin tapahtuu n. klo 20-21.

  Illan ensimmäisenä varsinaisena esityksenä saimme kuulla VR:n viestintäjohtaja Hanna von Wendtin esityksen VR:n viestinnästä. Mielenkiintoinen esitys sisälsi katsauksen viestinnän tavoitteisiin ja tehtäviin. Ajankohtaisina asioina VR:n viestinnässä ovat Wendtin mukaan ympäristöasiat, VR:n työnantajakuva sekä erityisesti poikkeustilanneviestintä. Saimme myös kuulla, että ensimmäinen aloite tiedotustoiminnasta annettiin vuonna 1937. Varsinainen tiedostustoiminta alkoi 1949. Harrastajia kiinnostavana tietona Wendt mainitsi VR:n kirjaston olevan auki torstaisin virka-aikana. Käynti kirjastoon tapahtuu VR:n pääkonttorin sisäänkäynnin kautta. Lopuksi Wendt vastasi kysymyksiin mm. tasoristeysonnettomuuksien sekä junaliikenteen myöhästymisten viestinnästä.

  Toisena esityksenä saimme kuulla katsauksen Resiina-lehden vaunut.org -sivustoon. Vaunut.orgin historiaa esittelivät palvelun päätoimittaja Jape Ruotsalainen ja tekninen vastuuhenkilö Teemu Peltonen. Sivuston historia alkaa vuodesta 1998, jolloin Janne Määttä aloitti junakuvien julkaisemisen sivuillaan. Vuodesta 2002 alkaen kuvien lisäysmahdollisuus annettiin kaikille käyttäjille. Vuonna 2008 sivusto siirtyi Resiina-lehden vastuulle, ja kaikki Resiina-lehden lukijat saavatkin etuisuuksia kuvien lisäämisessä sivustolle. Kaikkiaan sivustolla on rautatieaiheisia kuvia yli 54 000 ja kommentteja yli 182 000. Lopuksi keskusteltiin sivujen uudistamisesta ja jatkokehityksestä.

  Kolmas ohjelmanumero oli Simo Toikkasen läpiviemä Rautatietietäjä 2009 -kilpailun 2. osa. Simon 30 kuvaa ja niihin liittyvät kysymykset osoittautuivat varsin haasteellisiksi osakilvan parhaiden saadessa 16 oikein.

  Illan päätti veturinkuljettaja Seppo Peltolan vuonna 1983 kuvaama videoesitys matkasta Sr1-veturissa Pieksämäeltä Iisalmeen. Filmi antoi mukavan kuvan silloisesta kalustokirjosta ja liikennepaikoista.

  Kiitokset kaikille esiintyjille ja osallistujille!"

  Viestin on kirjoittanut SRHS:n tiedottaja Marko Tuominen.

 3. #33
  JSL
  JSL ei ole kirjautuneena
  JSL avatar
  Liittynyt
  31.07.2005
  Viestejä
  826

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Muistakaa laikki, kyllä junista voi tykätä vaikka ei kuuluisi mihinkään kerhoon!

 4. #34

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Lainaus Alunperin kirjoittanut JSL Näytä viesti
  Muistakaa laikki, kyllä junista voi tykätä vaikka ei kuuluisi mihinkään kerhoon!
  Kiitos tästä mielipiteestä. Suomi on vapaa maa, jossa jokaisella on täysi vapaus tehdä omia ratkaisuja. SRHS:n tarkoitus on pyrkiä järjestämään mielekästä tekemistä rautatieharrastajille mm. retkien, tutustumiskäyntien, kerhoiltojen yms. muodossa. Tällaiset voivat olla kerhoihin tai yhdistyksiin kuulumattomille tapahtumia, joista jää paitsioon. Myös alan kattavimman julkaisun, Resiina-lehden, ulkopuolelle jää tuolla mainitsemallasi valinnalla. Toki ilman näitä kaikkia on mahdollista elää, mutta mielestäni reilun 20 euron jäsenmaksu on varsin kohtuullinen korvaus esimerkiksi SRHS:n tarjoamiin mahdollisuuksiin nähden.

  Kaikesta huolimatta SRHS on toivottanut tervetulleiksi tutustumaan myös liittymistä vasta harkitsevat henkilöt esimerkiksi kerhoiltoihin. Kuten jo aiemmissa viesteissä olen todennut, niin vakiokävijöiltä toki toivotaan yhdistykseen liittymistä ja siihen luotetaan ilman "matkalippujen tarkistamista" ennen kerhoiltojen alkamista.

  Hyvää kevättä kaikille!

  Muistakaa ensi lauantaina 18. huhtikuuta SRHS:n tutustumis- ja talkoomatka Minkiölle avustamaan Museorautatieyhdistystä kapearaiteisen kesäliikennöintikuntoon saattamiseksi. Matka on SRHS:n jäsenille maksuton. Katso lisätietoja aiemmasta viestistä tässä ketjussa.

 5. #35
  Tunnistettu jäsen 339-DF avatar
  Liittynyt
  08.08.2005
  Viestejä
  7163

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Lainaus Alunperin kirjoittanut JSL Näytä viesti
  Muistakaa laikki, kyllä junista voi tykätä vaikka ei kuuluisi mihinkään kerhoon!
  Sama pätee tietysti raitiovaunuihinkin, ja eiköhän valtaenemmistö stadilaisista kuulukin siihen joukkoon, joka ratikoista tykkää. Kuitenkin lähes 500 suomalaista (ja muutama ulkomaalainenkin) on siinä määrin ratikoiden ystävä, että on päättänyt liittyä Suomen Raitiotieseura ry:n jäseneksi.

  SRS:n jäsenille seura pystyy myös tarjoamaan sellaista harvinaista herkkua, josta seuraan kuulumaton ratikoiden ystävä ei pääse nauttimaan ainakaan kovin edullisesti. Muun muassa jäsenajelut Kulosaaren jumbolla (vaunun tilausajohinta 1000 e) tai 30-luvun ASEA:lla (tilausajohinta 740 e) ovat SRS:n jäsenille maksutonta jäsenpalvelua. Avoperävaunulla ja 30-luvun ASEA:lla pääsee jokainen stadilainen ajelemaan ensi kesänä vain 5 eurolla, mutta SRS:n jäsenille tuokin on ilmaista lystiä ja vieläpä mielenkiintoisella erikoisreitillä.

  Erilaiset varikkotutustumiset taas ovat esimerkki sellaisesta jäsenpalvelusta, jota ei voi rahallakaan ostaa – paitsi SRS:n 20 euron vuosittaisella jäsenmaksulla.

  Larin tavoin voin todeta, ettei mihinkään seuraan tai "kerhoon" liittyminen ole kenellekään Suomenmaassa pakollista, mutta vilpittömästi uskon sen kuitenkin olevan antoisaa, ovat kohteena sitten ratikat tai junat. Kannattaa kokeilla vaikka vuoden ajan ja katsoa, millaista vastinetta jäsenmaksulleen saa! SRS:n kevätajelu on ohjelmassa 26.4. ja se on avoin vain jäsenille – ainutlaatuinen tilaisuus päästä matkustamaan ratti-Karialla.

 6. #36

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Toukokuun kerhoilta pidetään maanantaina 4.5.2009 kello 18 alkaen.

  Ohjelma vahvistetaan tiistaina 21.4.2009.

 7. #37

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS) järjestää vuoden kolmannen kerhoillan VR Kokouskeskuksen auditoriossa Helsingin rautatieasemalla maanantaina 4. toukokuuta kello 18-21. Toukokuun kerhoillan ohjelma on seuraavanlainen:

  17.30-18.00 Kahvitarjoilu eteistiloissa ja huutokauppatavaran esille asetteleminen.
  18.00-18.45 Kehärata. Maija Salonen, Ratahallintokeskus.
  18.45-19.00 Kahvitauko. Huutokauppatavaraan tutustuminen.
  19.00-19.15 SRHS ry kevätkokous.
  19.15-20.00 Rautateiden merkitys ja käyttö vapaussodassa. Kari Salo.
  20.00-20.30 Huutokauppa. Meklarina Sakari K. Salo.
  20.30-21.00 Rautatietietäjä-osakilpailu 3/2009. Simo Toikkanen.

  SRHS ry perinteinen huutokauppa järjestetään meklari Sakari K. Salon johdolla. Kerhoiltaan osallistuvilla on mahdollisuus tuoda myyntiin rautateihin liittyvää materiaalia (kirjoja, esineitä, tuotteita yms.), jotka huutokaupataan jäsenille kello 20 alkavassa huutokaupassa. SRHS perii huutokaupassa myydyn tavaran arvosta 15% palkkion ja materiaalin tuonut henkilö saa 85% maksetusta hinnasta. Tuotteiden hinta on maksettava välittömästi ja maksuvälineenä kelpaa ainoastaan käteinen. Helsingin rautatieasemalla on käteisnostoautomaatteja.

  Kerhoillat ovat tarkoitettu seuran jäsenistölle, mutta ne ovat avoimia toiminnasta kiinnostuneille henkilöille seuraan tutustumisen mahdollistamiseksi. Toivomme kiinnostuneiden liittyvän seuraan jäsenetujen saamisen varmistamiseksi sekä seuran toiminnan kulujen kattamiseksi. Lisätietoja esimerkiksi kerhoilloissa hallituksen jäseniltä tai seuran internet-sivuilta http://www.dlc.fi/~srhs/ .

 8. #38

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  KEVÄÄN VIIMEINEN KERHOILTA PIDETTY

  Kevään viimeinen kerhoilta pidettiin maanantaina 4.5. noin 75 jäsenen voimin.

  Aluksi Maija Salonen Ratahallintokeskuksesta kertoi Kehärata-hankkeesta. Radan rakennustyöt alkavat voimallisesti tänä keväänä ja 18 km pitkä rata avataan liikenteelle 2.6.2014. Tunnelissa rata kulkee 7 km. Ensimmäisenä ratana maassamme kehäradalla tullaan tunneliosuuksilla käyttämään kiintoajojohtoa. Radalle tulee neljä asemaa: Kivistö, Aviapolis, Lentoasema ja Leinelä. Hankkeen mittasuhteista antaa kuvaa se, että radan tieltä tullaan siirtämään 2 milj. m³ kalliota ja 0,8 milj. m³ pehmeämpiä massoja.

  Hankkeen osapuolina ovat Ratahallintokeskuksen lisäksi Vantaan kaupunki, Finavia ja Tiehallinto ja koko hanke liittyy pääkaupunkiseudun liikennejärjestelmän kehittämiseen. Hankkeeseen sisältyy lisäksi Tikkurilan matkakeskuksen 1. vaihe.

  Esitelmöitsijälle esitettiin useita kinkkisiäkin kysymyksiä. Niihin ja muihinkin kysymyksiin vastauksia löytyy Kehäradan www-sivuilta www.keharata.fi. Lopuksi saimme kuulla lupauksen tutustumisajon järjestymisestä radalle ennen varsinaista käyttöönottoa. Tämä siis vuonna 2014...

  Kiitokset mielenkiintoisesta esityksestä!

  Seuraavaksi pidetty seuran kevätkokous sujui rutiinilla. Sääntömääräiset asiat käytiin läpi eikä kummallisuuksia nähty.

  Kokouksen jälkeen Kari Salon esityksessä aiheena oli Rautateiden merkitys ja käyttö vapaussodassa. Monelle hieman tuntematon aihe sai lisävalaistusta ja sai ymmärtämään rautateiden merkityksen vuosisadan alkupuolella. Tuohon aikaan maantiet olivat heikkoja eikä niitä juuri aurattu talvisin. Autoja maassa oli vain muutama tuhat. Teiden kunnossapito oli maanomistajien vastuulla ja niinpä sota oli täysin riippuvainen rautateistä. Seikkaperäisessä esityksessä kuulimme myös, kuinka Jyväskylän-Pieksämäen välinen rataosuus saattoi ratkaisevasti vaikuttaa sodan lopputulokseen.

  Huutokauppa käytiin läpi lähes hengästyttävällä vauhdilla Sakari K. Salon ja Lari Nylundin toimiessa meklareina. Muutamissa tapauksissa päästiin oikein kilpahuutoon, olihan tarjolla harvinaistakin kirjallisuutta.

  Illan päätti Soimo Toikkasen vetämä Rautatietietäjä 2009 -kilvan kolmas osakilpailu.

  Kevään kerhoillat on nyt pidetty. Seuraava kerhoilta pidetään maanantaina 5.10. ja illan ohjelma julkaistaan näillä sivuilla viimeistään kahta viikkoa ennen. Kesän aikana on rautatieharrastusrintamalla luvassa paljon tapahtumia, joita löydät Resiina-lehden tapahtumakalenterista. Keväälle aiemmin alustavasti suunniteltu tutustuminen Ilmalan varikkoon siirtyy syksyyn varikon remontin takia. Tiedotamme tästäkin sivuillamme, kun ajankohta varmistuu.

 9. #39

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  SRHS ry lokakuun kerhoilta pidetään maanantaina 5. päivä kello 18-21 VR Kokouskeskuksen auditoriossa Helsingin rautatieasemalla. Käyntiosoite Rautatientori 1. Oven vieressä teksti VR Kokouskeskus.

  17:30 Kahvitarjoilu auditorion aulatilassa

  18:00 Ohjelma alkaa

  * Tervetuloa
  * Ajankohtaiset uutiset ja matkamainokset
  * Lediopastimet (Jari Viitanen, RHK)
  * Kummajaisia itänaapurissa (Iiro Hirvensalo)
  * Kahvitauko
  * Rautatietietäjä-osakilpailu (Simo Toikkanen)
  * DVD-esitys Furkan museorautatiestä Sveitsissä

  21:00 Ohjelma päättyy

  Kerhoillat ovat SRHS ry:n jäsentapahtumia, joihin on vapaa pääsy myös vasta seuran toiminnasta kiinnostuneille uusille rautatieharrastajille. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään Suomen jäsenmäärältään suurimpaan rautatieharrastajien yhdistykseen. Kerhoillassa seuraan liittyville henkilöille annetaan välittömästi mukaan seuran jäsenlehden Resiinan numero 2/2009.

  SRHS Hallitus

 10. #40

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  SRHS ry UUDISTUU INTERNETISSÄ

  Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS) jatkaa uudistumistaan internetin puolella, jonka käyttöä seuran asioista tiedottamisessa parannetaan entisestään.

  SRHS:n hallitus on saanut käyttöönsä henkilökohtaiset ja yhteisen sähköpostiosoitteen. Hallituksen jäsenille voi jatkossa lähettää henkilökohtaiset sähköpostit helposti etunimi.sukunimi@srhs.fi osoitteella. Koko hallitukselle voi lähettää yhteistä sähköpostia osoitteella hallitus(ät)srhs.fi. Hallituksen jäsenten nimet ovat tarkastettavissa seuran kotisivuilla. Nimissä käytetään vain etu- ja sukunimeä.

  SRHS ry:n kotisivut muuttavat myös lähiaikoina osoitteeseen www.srhs.fi. Kotisivut muuttavat uuteen osoitteeseen vanhalla ulkonäöllä, mutta sivustojen uudistaminen aloitetaan syksyn kuluessa.

  Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin uudistus on sähköpostiringin käyttöön ottaminen! Seuran jäsenet voivat ilmoittaa jäsenasioidenhoitajalle seuran sivuille lähipäivinä tulevan kaavakkeen kautta sähköpostiosoitteensa, jonka kautta haluaa saada tietoa esimerkiksi SRHS:n tulevista tapahtumista. Viestejä lähetetään tarpeen mukaan, kun ilmoitettavaa ilmenee.

  SRHS ry hallitus

 11. #41

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  SRHS ry on nyt muuttanut kotisivut osoitteeseen http://www.srhs.fi/ tänä iltana. Sivustojen uudistaminen on siis edessä syksyn ja talven kuluessa. Vanhasta osoitteesta on toistaiseksi ohjaus uuteen osoitteeseen. Tervetuloa tutustumaan!

 12. #42

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  SRHS ry:n LOKAKUUN KERHOILTA JÄRJESTETTIIN 5.10.2009

  Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS) syksyn ensimmäinen kerhoilta järjestettiin maanantaina 5. lokakuuta 2009 kello 18 alkaen Helsingin rautatieasemalla VR Kokouskeskuksen auditoriossa. Paikalle saapui noin 80 jäsentä kuuntelemaan ajankohtaisia uutisia sekä esitelmiä rautateihin jarautatieharrastukseen liittyvistä asioista.

  Kerhoilta aloitettiin perinteiseen tyyliin kahvitarjoilulla kello 17.30 alkaen, jonka jälkeen puheenjohtaja Lari Nylund toivotti jäsenet tervetulleiksi kerhoiltaan. Ajankohtaistiedoissa saimme kuulla mm. syksyn kirjauutuuksista ja Haapamäen Museoveturiyhdistys ry:n (HMVY) tilausajoista ja talkooprojektien etenemisestä vuonna 2009. SRHS on ollut vuonna 2009 mm. tukemassa rahallisesti HMVY:n talkootoimintaa Dm9-projektissa. Illan ensimmäinen esitelmöitsijä oli Jari Viitanen Ratahallintokeskuksesta (RHK). Hän kertoi jäsenille lediopastimista, joita on suunnitteilla ja testikäytössä Suomen rataverkolla. Esitelmä oli erinomainen ja sopi hyvin seuran toiminnan laajuuteen tutustua rautatiehistorian lisäksi myös rautateiden tulevaisuuteen. Toisena esitelmöitsijänä toimi seuramme jäsen Iiro Hirvensalo, joka kertoi otsikolla "Kummajaisia itänaapurista" Neuvostoliiton höyry- ja jopa dieselhöyryvetureista. Esitelmä oli erittäin värikäs ja mielenkiintoinen erinomaisine kuvineen.
  Rautatietietäjä-osakilpailun tällä kertaa henkilöliikenteen asioista veti varapuheenjohtaja Simo Toikkanen, jonka jälkeen Sakari K Salo alusti meidät dvd-matkalle Furkan turistirautatien maailmaan Sveitsiin. Kerhoillan aikataulu venyi runsaasta ohjelmasta johtuen kello 22 asti.

  Vuoden 2010 kerhoiltojen ajankohdiksi päätettiin hallituksen kokouksessa alustavasti 15.3., 12.4., 10.5., 11.10., 15.11. ja 13.12. Lisäksi aloitetaan suunnittelu järjestää retkiä ainakin Pietariin rautatie- ja pienoisrautatiemuseoihin kansainvälisen liikenteen perinteisillä pikajunavuoroilla (Repin/Sibelius), jotka poistunevat liikenteestä vuoden 2010 kuluessa. Ratapenkkaretki pyritään järjestämään resiinoilla Kankaanpäästä Porin Ruosniemeen ja loppukesästä matka Viron Naissaaren kapearaiteiselle rautatielle. Vesakointitalkoomatkasta Jokioisten Museorautatieyhdistys ry:n talkoisiin keväällä 2010 on myös alustavasti käyty keskusteluja. Näistä asioista tiedotetaan lisää vuoden 2010 jäsenkirjeessä sekä SRHS:n jäsenille SRHS-sähköpostiringissä, johon voi ilmoittautua seuran uudistuneessa kotisivuosoitteessa http://www.srhs.fi/. Seuran kotisivujen sisällön uudistaminen aloitetaan syksyllä 2009. Seuran hallituksen jäsenille on mahdollista lähettää lokakuusta 2009 alkaen sähköpostia osoitteella hallitus@srhs.fi. Henkilökohtaiset sähköpostit toimivat etunimi.sukunimi@srhs.fi osoitteilla. Seuran hallituksen jäsenten nimet ovat tarkastettavissa kotisivuilta.

  Seuraavat kerhoillat pidetään 2.11. ja 7.12.2009 kello 18 VR Kokouskeskuksen auditoriossa Helsingin päärautatieasemalla. Joulukuun 7. päivän kerhoillan yhteydessä pidetään kello 19 alkaen syyskokous sääntömääräisine asioineen. Sisäänkäynti osoitteesta Rautatientori 1 C, 00100 HELSINKI kello 17:30 alkaen. Tervetuloa!

  SRHS Hallitus
  Viimeisin muokkaaja vko; 07.10.2009 kello 10:39. Syy: turhat rivinvaihdot poistettu

 13. #43

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  MARRASKUUN KERHOILLAN OHJELMA ON VARMISTUNUT

  SRHS ry:n maanantaina 2.11.2009 pidettävän kerhoillan ohjelma on seuraava:

  17.30 Kahvitarjoilu auditorion eteistiloissa.

  18.00 Ohjelma alkaa
  * Ajankohtaiset uutiset ja matkamainokset
  * Maansiirto Veli Hyyryläinen Oy. Rautateiden rakennus, korjaus ja kunnossapito.
  * Kahvitauko
  * Rautatietietäjä 2009 -kisan 5. osakilpailu (Simo Toikkanen)
  * DVD-esitys Eisenbahn-Romantik - Harrastajat keski-Euroopasta Suomessa kesällä 2008.
  "Helsinki Richtung Osten & Diesel, Dampf und helle Nächte Bahnabenteur Finnland Teil 1&2"

  21.00 Ohjelma päättyy.

  Kerhoilta pidetään tuttuun tapaan VR Kokouskeskuksen auditoriossa Helsingissä. Käyntiosoite Rautatientori 1 C. Oven vieressä teksti VR Kokouskeskus.

  Tervetuloa!

  SRHS Hallitus

 14. #44
  Tunnistettu jäsen Compact avatar
  Liittynyt
  20.07.2005
  Viestejä
  2166

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Lari Nylund Näytä viesti
  Maansiirto Veli Hyyryläinen Oy. Rautateiden rakennus, korjaus ja kunnossapito.
  Ennakko-opiskelijoille löytyy MVH:sta tietoa: http://www.mvh.fi/

 15. #45

  Liittynyt
  08.11.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  396

  oletus Vs: Suomen rautatiehistoriallinen seura ry (SRHS)

  SRHS ry JOULUKUUN KERHOILLAN OHJELMISTO 7. JOULUKUUTA 2009 KELLO 18-21

  17:30

  Kahvitarjoilu aulatiloissa

  18:00

  Ajankohtaiset asiat ja uutiset

  Rautatiesillat (Janne Wuorenjuuri, VR Rata)

  19:00

  Syyskokous

  Kahvitauko

  Stadin Ratikat (Daniel Federley, Mikko Alameri)

  Rautatietietäjä 2009 6. osakilpailu (Simo Toikkanen)

  21:00 Kerhoilta päättyy

  SRHS ry kerhoilta pidetään VR Kokouskeskuksen auditoriossa Helsingin
  rautatieasemalla.
  Sisäänkäynti Rautatientori 1 C. Ovessa lappu SRHS Kerhoilta.
  Tervetuloa!

  SRHS Hallitus

Vastaavia viestiketjuja

 1. "Huono seura on monien mielestä hyvä syy välttää joukkoliikennettä"
  kirjoittanut Harri Turunen foorumissa Muuta joukkoliikenteestä
  Vastauksia: 43
  Viimeisin viesti: 17.07.2011, 21:38
 2. SRHS ry vuoden 2011 avustuskohteet
  kirjoittanut Lari Nylund foorumissa Junat
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 17.03.2011, 13:39
 3. SRHS ry kotisivu www.srhs.fi toistaiseksi poissa käytössä
  kirjoittanut Lari Nylund foorumissa Junat
  Vastauksia: 1
  Viimeisin viesti: 23.09.2010, 08:34
 4. SRHS ry ja HMVY ry Rengasmatka 22.-23.5.2010
  kirjoittanut Lari Nylund foorumissa Junat
  Vastauksia: 4
  Viimeisin viesti: 21.04.2010, 01:17
 5. Su 26.10.2008 Helsingin satamarata-ajo (SRHS ry)
  kirjoittanut Lari Nylund foorumissa Junat
  Vastauksia: 3
  Viimeisin viesti: 27.10.2008, 20:03

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •