UnionsExpressen

Compact

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
20 Heinäkuu 2005
Viestit
2,249
Onkos kenelläkään matkakokemuksia tästä 1960-luvun tyylin klassisesta pikajunayhteydestä Tukholman ja Oslon välillä? Junalla voi tehdä vain kansainvälisiä, ei Ruotsin tai Norjan sisäisiä matkoja.

http://www.unionsexpressen.com/
 
Onko tietoa, mikä porukka oikein omistaa / pyörittää Unionsexpressen Scandinavian Railway AB :ta? Onko jotain tuttuja nimiä?

t. Rainer
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
UnionsExpressen on muuten tämän näköinen. Kuva syyskuulta Kristinehamnista, kuvalähde "Postvagnen" (ruotsalainen kiskoliikenneharrastajien foorumi).
 

No voi voi!

Ja syyt liikenneluvan peruuttamiselle ovat myös melko oudot.

Toivottavasti toiminta käynnistyy uuddelleen piakkoin, muuten asiakkaiden luottamus tämäntyyppiseen toimintaan on mennyttä.

t. Rainer
 
Kysymyshän on siis siitä, että norjalainen AutoLink omistaa sekä CargoLink-rautatieyhtiön, jolla on tavaraliikennettä Norjassa, että 40 % Ofotbanen-yhtiöstä. Kun markkinoille on liikaa toimijoita, AutoLink yrittää kaikin keinoin saada Ofotbanenin konkurssiin, arvioiden (todennäköisesti oikein) että suuri osa Ofotbanenin asiakkaista siirtyisi CargoLinkille. CargoLinkillä ei kuitenkaan ole eikä koskaan ole ollutkaan lupia henkilöliikenteeseen. Ofotbanenin vastuulla ollut UnionsExpressen kadonnee siten kokonaan ja sen liikennöintiin käytetyt kolme sarjojen Rc3 ja Rc6 veturia palannevat SJ:n käyttöön.
 
Takaisin
Ylös