SRHS ry Helsingin satamarata-ajo sunnuntaina 5.10.2008

Liittynyt
8 Marraskuu 2005
Viestit
399
Arvoisat joukkoliikennefoorumin ja rautateiden ystävät,

Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry järjestää sunnuntaina 5.10.2008 ajelun Helsingin satamaradoille. Nykyisten satamaratojen käyttö loppuu, kun Vuosaaren satama otetaan käyttöön. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus päästä tutustumaan ko. ratoihin junalla. Ajelu tehdään Haapamäen Museoveturiyhdistyksen kalustolla. Ajon aikataulu on vielä auki, mutta siitä tiedotetaan tällä sivulla heti kun se varmistuu. Ajelun hinta on SRHS:n jäseniltä 20 euroa ja muilta 30 euroa.

Ystävällisin terveisin,
Lari Nylund
Varapuheenjohtaja
SRHS ry
 
SRHS ry Helsingin satamarata-ajo. PÄIVÄMÄÄRÄ VAIHTUNUT 26.10.2008!

SRHS ry Helsingin satamarata-ajo on siirretty sunnuntaiksi 26. lokakuuta 2008. Lähtöaika tulee olemaan noin kello 9 Helsingin rautatieasemalta. Matkasta annetaan lisätietoa lokakuun alkupuolella. Pahoittelemme matkan ajankohdan siirtymistä. SRHS Hallitus.
 
Matkan tilaaja pyrkii ajankohdan muutoksella välttämään mahdollista tappiota matkan tilaamisesta, koska markkinointi ei olisi onnistunut mm. Resiina-lehden myöhästyneestä ilmestymisestä johtuen kaikille yhdistyksen jäsenille. Kaikki jäsenistämme eivät ole internetin välityksellä tavoitettavissa, joten joudumme luottamaan myös painetun sanan voimaan. Katsoimme paremmaksi vaihtoehdoksi toteuttaa matkan hyvin tiedoitettuna, vaikkakin suunnitellusta ajankohdasta myöhemmin kuin ennakoituna päivänä ja tappiollisena. Lisäksi satama-alueille pääsemisistä ovat neuvottelut vielä kesken, joten pyrimme selvittämään kaikin mahdollisin keinoin onko matkalla mahdollista ajaa myös satama-alueille. Toivomme ymmärrystä ja pahoittelemme muutosta.
 
Ei haittaa ainakaan allekirjoittanutta, uusi ajankohta sopii paljon paremmin :)
 
Ennoo menos tonne, mutta huomautan kuitenkin että kyseessä on kunnallisvaalisunnuntai.
Eli käykää siis ennakkoäänestämässä. Heikompaa hiihtokenkää sitten niille, ketkä on vaalilautakunnassa..
 
Takaisin
Ylös