VR vaihtoi vihreään

Vs: M/S Silja Europa uudella reitillä

Tää on vähän sama juttu kuin VR:n pakkovihertyminen vetokaluston osalta: esim. Sr1 ja Dv12 ovat vihreinä aivan järkyttäviä keksintöjä yksinään, mutta ne sopivat auttavasti vihreävalkoisen rungon eteen, joskaan vihreävalkoisia runkoja ei Dv12:n persiissä voi nähdä muualla kuin Roi-Kjä-välillä.

Joo varsinkin Sr1:n vihreästä värityksestä tulee paljon nopeammin mieleen sen valmistusmaa kuin punavalkoisena. Johtunee siitä että punavalkoisessa värityksessä tuulilasin karmit olivat mustat. Minä en ymmärrä miksi kaiken kaluston edes tarvitsisi olla yhtenäisissä väreissä. Eihän sinisiä vaunujakaan koskaan maalattu punaiseen väritykseen. Nyt on muutamia vihreitä sinisiä vaunuja ravintolavaunuina, eikä sekään oikein hyvältä näytä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Todettakoon tähän, että tulin tällä viikolla ensimmäisen kerran kiinnittäneeksi huomioni ravintolavaunussa kirkkaan vihreisiin paperilautasliinoihin. Viherpesun lienee siis tarkoitus todellakin kattaa kaikki nurkat (kyseinen ravintolavaunu tosin oli vanhaa mallia ja sisustukseltaan 70-luvun täyspunainen).
 
Takaisin
Ylös