Virkaturisti 7.6 - 11.12.2010

Liittynyt
25 Maaliskuu 2010
Viestit
52
Onko "virkaturistia" eli virallisesti AIKATAULUT/Tidtabeller julkaistu VR:lle, ajalle 7.6.2010 - 11.12.2010 ?! Olisin kiinnostunut koko eepoksesta ja/tai myöskin versiosta konduktööreille, jossa on vain juna-aikataulut. Itse olen yrittänyt "metsästää" tuota -11.12.2010 päättynyttä, tuloksetta. Edellistä aikataulukautta joka päättyi 06.06.2010, löytyy VR-versiona parikin kappaletta itseltä.

Voisikohan joku auttaa minua tässä (VR:läiset esim. Lari N.)?

Kiitollisena avusta!
 
Virkaturisteja vuosilta 1990 - 2010

Onko "virkaturistia" eli virallisesti AIKATAULUT/Tidtabeller julkaistu VR:lle, ajalle...?! Olisin kiinnostunut koko eepoksesta ja/tai myöskin versiosta konduktööreille, jossa on vain juna-aikataulut. Voisikohan joku auttaa minua tässä (VR:läiset esim. Lari N.)?
Kiitollisena avusta!

Eli lisättäköön että mikäli löytyisi vaikka ihan hajanumeroita (ei kuitenkaan hajonneita :lol: ) n. vuosilta 1990 - 2010 täydentämään kokoelmaani, niin ottaisitko YV:llä yhteyttä minuun. Virka/työkappaleita kun ovat ymmärrän että voi olla kulumaa, puumerkkejä ym. merkintää noissa - eli en edellytä mitään 99.9% kuntoa, realisti kun olen. Tosiaan sekä tuo ohuempi "konnari-versio" tai muhkeampi jossa on muutakin kuin junat käyvät yhtä hyvin. Näitä loppuvuosien numeroita lienee ihmisillä "nurkissa" vielä. Mutta vaarana on että jossain suursiivouksessa joutuvat paperinkeräykseen, kun eivät ole vielä mitään reliikkejä.

Pieni apukin otetaan kiitollisuudella vastaan. Käytännön kuvioista mm. nouto/lähetys, sovimme tapauskohtaisesti sitten YV:llä tai sähköpostitse. Täällä yleisellä foorumilla lienee turha vatvoa tätä enempää.

KIITOKSET ETUKÄTEEN !
 
Takaisin
Ylös