VR:n joulukalenteri Veturi -asiakkaille, 1.50euron matkoja

Ei se Oulu-Helsinki väli onnistunut illallakaan, yritän monta kertaa.

Ei ni, koska kuten sanoin, oli Oulu - Helsinki liput jo klo 11:30 loppuneet kun niitä junia ei löytynyt.. Eli Oulu - Hki suunnassa lippuja oli huomattavasti vähemmän vaikka junia enemmän, kuin Hki - Oulu suunnassa.
 
Ei ni, koska kuten sanoin, oli Oulu - Helsinki liput jo klo 11:30 loppuneet kun niitä junia ei löytynyt.. Eli Oulu - Hki suunnassa lippuja oli huomattavasti vähemmän vaikka junia enemmän, kuin Hki - Oulu suunnassa.

Minä taas sain 17 aikaan ostettua menopaluuliput Ouluun.
 
Minä taas sain 17 aikaan ostettua menopaluuliput Ouluun.

Mitkä junat/päivät? Itse katoin joka ikisen päivän vielä n. klo 15aikaan tarkasti ja menolippuja löytyi melkein jokaisille päiville muttei yhtään paluulippua.. Aikasemmin olin siis itselleni parhaimmat päivät vain katsonut.
 
VR voisi tehdä kovan kampanjan, jossa jokaiseen junaan myytäisi Onnibusin tapaan eka tai ekat paikat 1,50 eurolla yhteysvälistä riippumatta. Matkustusajankohta olisi milloin vaan ja kamppis koskisi siis mitä tahansa junatyyppiä. Jos tällaisen markkinoinnin haluaisi ulottaa vielä astetta kovemmalle tasolle, kyseessä ei edes olisi kampanja, vaan VR:n peruslipputuote.

Mitäs raati tähän tuumaa?

Raati tuumaa tähän, että tuo taitaapi olla VR:n "uuden lippujärjestelmän" pääpointti, ainakin päätellen lippujen sitomisesta yksittäisiin junavuoroihin. Eiköhän tuo käytäntö tule käyttöön, kunhan lippujärjestelmä joskus saadan ohjelmoitua valmiiksi. Jos syksystä 2011 mitään muistat, silloin oli aikamoisia ongelmia tuon järjestelmän kanssa, kun firma jolta se oli ostettu, ei toimittanut sitä likimainkaan soviussa ajassa. Silloin koodattiin systeemi siihen tilaan, että nyt edes jonkinlaisia lippuja saadaan myytyä ja jäätiin kirjoittelemaan loppuja softasta valmiiksi. Eiköhän tuo ohjelma 30-luvulle mennessä saada VR:lle vihdoin toimitettua :D
 
Tämän ketjun loppuun voinee dokumentoida muistiin, mitä nuo tarjoukset olivat. Niitä junia, joita tarjous koski, en jaksanut kirjoittaa muistiin.

1. Kouvola-Helsinki
2. Hämeenlinna-Tampere
3. Helsinki-Salo
4. Helsinki-Lappeenranta
5. Hämeenlinna-Helsinki
6. Turku-Tampere
7. Helsinki-Mikkeli
8. Helsinki-Toijala
9. Jyväskylä-Tampere
10. Imatra-Helsinki
11. Lahti-Tampere
12. Jyväskylä-Turku
13. Helsinki-Pieksämäki
14. Vaasa-Tampere
15. Pori-Tampere
16. Helsinki-Savonlinna
17. Tampere-Helsinki
18. Joensuu-Tampere
19. Kitee-Helsinki
20. Oulu-Rovaniemi
21. Kuopio-Tampere
22. Helsinki-Kuopio
23. Helsinki-Oulu
24. Helsinki-Turku
 
Lahjoitetaan Hki - Salo - Hki lippu kahdelle hengelle, ekalle joka YV:tä mulle pistää. Liput s-postiin .PDF -muodossa tai tekstarina.

ma 07.01. Helsinki - Salo - Helsinki: meno IC2 956 19:02 - 20:28, paluu IC2 974 21:32 - 22:58
 
Takaisin
Ylös