Tunnin juna myös Tampereelle?

enkä edes keksi kuinka sitä voisi enää paljoa parantaa järkevästi

Voi hyvinkin olla järkevää jatkaa joitain raiteita Kaivokadulle ja siirtää Elielinaukion bussit maan alle. Matkustajamäärä on niin suuri ja kävelymatka niin pitkä raiteille 12 - 19.
 
Kyllä se edelleen päättömältä tuntuu että Tampereelta vedettäisiin suora uusi raide lentokentälle. Vois olla itua rakentaa rinnakkaisraiteita jossain 100 miljoonan asukaan maassa mutta ei Suomessa.
 
Vantaan kaupunginvaltuusto on äänestänyt myöhään Maanantai-iltana siitä, lähteekö se mukaan Suomi-radan hankeyhtiön osakkaaksi ja mukaan Suomi-radan suunnitteluun https://www.vantaansanomat.fi/artik...veja-vantaa-paatti-lahtea-mukaan-hankeyhtioon. Osallistumista radan suunnitteluun noin 11 miljoonalla eurolla kannattavat voittivat äänin 45-21. Vain demareiden ja RKP:n valtuustoryhmät olivat yksimielisesti hankkeen kannalla. Hanketta vastustivat perussuomalaiset, siniset, kristilliset ja keskusta. Myös vasemmistoliitossa hanketta vastustettiin yhtä valtuutettua lukuun ottamatta. Vihreiden ja kokoomuksen ryhmissä rivit repeilivät kun vihreiden Vaula Norrena ja Sirpa Kauppinen sekä kokoomuksen Markku Weckman ja Paula Lehmuskallio äänestivät hanketta vastaan.
 
Takaisin
Ylös