Hei!

Kutsumme osallistujia ryhmähaastatteluun, jossa on tarkoitus kommentoida ja ideoida sitä, millainen voisi olla kännykällä käytettävä tulevaisuuden matkalippu. Kaipaamme ideoitasi ja mielipiteitäsi siitä millaista matkalippua tai -palvelua sinä haluaisit kännykän avulla käyttää.

Tutkimuksen tavoitteena on kehittää joukkoliikenteen käyttäjien kokemusten ja tarpeiden pohjalta maksutapa, jonka käyttäminen on kätevää ja mukavaa. Tutkimus on jatkoa netti-ideoinnille, johon haimme osallistujia elokuun alussa.

Ensi tiistaina 15.9. järjestetään ryhmähaastattelu Espoon Otaniemessä. Ilmoitathan sähköpostitse torstaihin 10.9. mennessä jos olisit kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen ja mitkä kellonajat sinulle sopisivat. Haastattelu voitaisiin järjestää klo 13-15, 14-16, 15-17 tai 16-18.
Liitä viestiin
- sukupuolesi
- ikäsi
- kuinka paljon käytät lähiliikennettä (päivittäin / viikottain / kuukausittain / harvemmin)

Haastatteluun osallistujat pääsevät kommenteillaan ja ideoillaan vaikuttamaan siihen miten tulevaisuudessa hyödynnetään mobiiliteknologiaa joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmässä. Kiitokseksi osallistumisesta on luvassa kaksi elokuvalippua.


Ystävällisin terveisin,

Päivi Heikkilä
kayttajat@vtt.fi
Ihmisen ja palveluiden vuorovaikutus -tutkimustiimi
VTT
PL 1300 (Tekniikankatu 1)
33101 Tampere
www.vtt.fi

---------- Viesti lisätty kello 11:43 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 11:23 ----------

Ja vielä toinen viesti samaan aiheeseen liittyen.

Myös Tampereella Hervannassa järjestetään vastaava tilaisuus ensi maanantaina 14.9. Ilmoitathan sähköpostitse jos haluaisit osallistua siihen ja mitkä kellonajat sinulle sopisivat: klo 14-16, 15-17, 16-18 tai 17-19.

terv. Päivi Heikkilä
kayttajat@vtt.fi