Eemelin kuvasivusto

Kuninkuusravit järjestettiin tänä vuonna Forssassa, ja piipahdin siellä lauantaina 30.7.2022



Elokuu on jo pitkällä ja siellä on nyt tällä hetkellä pääasiassa Vekkaa Vaasasta, Hämeenlinnasta ja Pirkkalasta. Vaasan kaupungin LIFTI aloitti kaikkien aikojen ensimmäisen talviliikenteensä 8.8.2022 ja olin paikalla dokumentoimassa Vekan kalustoa.





 
Kyl toi uus Citywide on vaan niin komee kuin olla voi. Pakko lähteä ite täs jonain päivänä Vaasaan kokeilemaan niiden kyytiä. ;)
 
Syyskuussa kuvattiin Pohjanmaalla, Uumajassa sekä Kanta- että Päijät-Hämeessä, käytiin SLHS:n syysretkellä Etelä-Suomessa ja pyörähdettiin vielä Kymenlaaksossa.







 
Ultrabussit toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!







Lisää jouluisia kuvia osoittteessa https://ultra.1g.fi/kuvat/2022/22-12+Joulukuu/.

Psst. Ultrabussit muuttuu alkuvuodesta Ultra photography -sivustoksi ja galleria on hetken aikaa julkaisutauolla. Palataan taas ensi vuonna! Voit odotellessasi käydä katsomassa vanhempia kuvia nykyisellä sivustolla.
 
Uutta sivustoa on nyt alkuvuodesta kasattu. Linja-autokuvat löytyvät jatkossa kansiosta linkissä https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/. Kuvateemoista löytyvät kuukausikansiot ja teemakansiot esimerkiksi matkoilta. Liikennöitsijäkansioiden tulevaisuus on vielä auki, mutta olen siirtänyt mm. Ruotsin yhtiökansiot uudelle sivustolle.

Tammikuu 2023: https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/Kuvateemat/Tammikuu+2023/

Rauman uusi Gyyt 2.1.2023: https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/Kuvateemat/Rauma+2.1.2023/

Salon uusi Paikku 3.1.2023: https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/Kuvateemat/Salo+3.1.2023/



Pieni kierros Ruotsissa, Tukholman seudulta Östersundiin ja sieltä Sundsvalliin 30.1.-1.2.2023:
https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/Kuvateemat/Sverige+30.1.-1.2.2023/



Helmikuu 2023:
https://ultra.1g.fi/photography/Linja-autoliikenne/Kuvateemat/Helmikuu+2023/



 
Tehdään poikkeus, tällä kertaa kaksi julkaisua tähän kuukauteen. Kävin ajelemassa kiertueen Vaasan kautta Savo-Karjalaan.
Pääasialliset kohteet olivat Vaasa, Joensuu ja Savonlinna, mutta matkan varrella on kuvattu monella muullakin paikkakunnalla.

Kuvat löytyvät tästä










 
Toukokuun keskeisimmät kuvat on nyt julkaistu. Jonkun verran pikkubusseja ja muuta sälää jäi vielä hetkeksi julkaisujonoon.

Toukokuun kansio on pääasiassa pelkkää Hämeenlinnaa, muutamalla ripauksella Pirkanmaata.





Kuten moni muukin harrastaja, piipahdin itsekin Stafettkarnevalilla 19.-20.5.2023. Tänä vuonna vietin tapahtuman kaksipäiväisenä ja kiersin myös mm. Länsisatamassa, Hernesaaressa ja Katajanokalla.





 
Kesäkuu tuli ja meni. Kesäkuun pääkansio alkaa Vaasan talvikauden päättäjäispäivien kuvilla. Kuvia on jälleen kerran Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Uudeltamaalta. Muutamia nostoja mainitakseni ovat Kurvaa Kangasalle -tapahtuma 10.7. ja VR-junakorvauksia Tampereen ja Turun välillä 11.7.






Lisäkansio Turusta 17.-18.6., jossa keskityin pääasiassa 2023-mallisten Yutongien keräämiseen.




Heinäkuu aloitettiin päiväreissulla Tallinnaan 1.7. Tallinnassa on vaihtunut kalusto käytännössä kokonaan sen jälkeen kun viimeksi kävin pääsiäisenä 2018.

 
Kuvia Ruotsista

Pyöräytin pienen roadtripin Ruotsissa 13.-16.8.2023 ja tässä kuvia aiheesta kiinnostuneille. :)

Tapani mukaan, hyvin linjaliikennepainotteista. Mutta tässäpä muutama nosto.






 
Elokuussa kävin mm. Kunkkareilla Kouvolassa ja kuvailin muuten Hämeessä ja Pirkanmaalla. Jonkun verran reissukuvia on myös tässä kansiossa, esim. Lahdesta, Turun seudulta ja Uudestakaupungista.







Lappi ja Oulu 10. ja 11.8.2023
Kävin hyvin pikaisesti Lapissa elokuussa Räisälän lossia katsomassa. Bussejakin tuli reissulla nähtyä.

 
Syyskuussa tuli vietettyä muutamia teemapäiviä eri puolella Suomea. Teemat olivat kuitenkin sen verran pieniä, että keräsin kaiken syyskuun kansioon. Kuun alussa kävin Kymenlaaksossa, sitä seuraavalla viikolla pistäydyin Helsingissä katsomassa sähköbusseja, sitten kiersin pidennetyn viikonlopun Varsinais-Suomea. Kuun lopussa kävin syysretkellä Pohjois-Pohjanmaalla. Seassa on myös yksittäisiä kuvia Hämeenlinnasta, Lahdesta ja Jyväskylästä.









 
Takaisin
Ylös