Eemelin kuvasivusto

Liittynyt
4 Maaliskuu 2014
Viestit
426
Valokuvia liikkuvista asioista, kuten busseista tai lokeista, ehkä lautoistakin, löytyy täältä.

Uusimmat kuvat löytynevät seuraavista kansioista:
Heinäkuu 2017
Elokuu 2017

Enemmän "kalustokuvastoista" kiinnostuneille löytyy oma Yhtiökansiot-kansionsa.
Jos tuntuukin, että lossit ja lautat kiinnostavat enemmän, löytyvät ne tämän linkin takaa.
Luontokuvia löytyy myös, mutta toistaiseksi vielä aika laihasti ja enimmäkseen lintuihin painottuen. Tästä sinne.

Palataan kuitenkin linjureiden pariin, tässä vielä yksi nätti esittelykuva muutaman viikon takaa (löytyy myös elokuusta):

 
Hyviä kuvia ja kuvateksteihin olet jaksanut laittaa!
Vielä paikka(edes kunta) missä on kuvattu olisi kiva.
Sinulla taitaa olla laadukas kamera?
 
Ultrabussit

Lokakuussa sahattiin kasitietä edestakaisin. Kuvia tuli Vaasan lisäksi myös Närpiöstä, Porista ja Varsinais-Suomesta hyvin laajalta alueelta. Närpiö ja muut kuvat täällä.



Jotta kuukausikansio ei täyttyisi liiaksi, Turusta, Liedosta, Raisiosta, Naantalista, Uudestakaupungista, Laitilasta ja Porista syyslomalla napatut kuvat löytyvät täysin omasta paikastaan. Sinne tästä.

 
Ultrabussit

Marraskuussa kamera jäi useimmissa tapauksissa kotiin, mutta silti kuvia on käyty hakemassa Vaasan ohella myös Seinäjoelta, Laihialta ja Mustasaaresta. Tästä sinne.

 
Ultrabussit

Joulukuu ei sen kuvarikkaampi ollut, kuin marraskuukaan, mutta kuvia saatiin silti kansiollinen määrä. Tästä joulukuun kansioon.



Jouluaatonaattona starttasi puolestaan reissu kohti Amerikkaa, päättyen vasta loppiaisen korville. Pääasiallisen kohteen, Floridan, ohella kuvia tallentui myös Jalasjärveltä, Vantaalta, Zürichistä ja Madridista. Kuvia täällä.

 
Ultrabussit

Tammikuussa kuvia saatiin jälleen vain Vaasasta ja Mustasaaresta (jos emme laske Floridan kuvia tähän), tästä sinne. Liukkailla säillä ei olla uskallettu liikkua bussien ulottumia pidemmälle. Tästä kansioon.

 
Vs: Ultrabussit

Huhtikuussa kuvia tuli otettua Vaasasta, Mustasaaresta, Vöyristä, Laihialta, Turusta, Mynämäeltä sekä yksi kuva Helsingistä. Nämä kuvat löytyvät täältä.

Toukokuun kuvia on jo aloitettu mm. vapunpäivän sadekuvilla. Sinne tästä.

 
Vs: Ultrabussit

Toukokuussa kierrettiin Vaasan lähikunnissa, joista uudeksi visiitiksi tuli Maalahden Petolahti. Muualla pyörittiin mm. Kokkolassa ja Seinäjoella. Kansioon tästä.

Valokeilassa:


 
Vs: Ultrabussit

Heinäkuun kuvaputki alkoi Wasa Football Cupista, jonka jälkeen päädyttiin Turkuun. Turusta kertyi neljä kansiollista kuvia ja jotain kalustokuvia. Turun jälkeen palauduttiin takaisin Vaasaan, josta matka jatkui Helsinkiin viikon kuluttua. Helsingistä saatiin kuvia sekä omaan kansioonsa että kalustokuvastoon. Helsingistä matka jatkui Taivassaloon, josta starttasi kierros Taivassalo-Korppoo-Nauvo-Rymättylä-Naantali-Turku. Kierroksen kuvia löytyy Heinäkuun kansiosta sekä kalustokuvastosta.





 
Vs: Ultrabussit

Elokuussa käytiin Vaasassa, Mustasaaressa ja Seinäjoella. Seinäjoen uusi liikennöintimalli astui voimaan 9.8.2018, jolta päivältä kuvatkin ovat.



 
Takaisin
Ylös