Paawolan joukkoliikennekuvia

Heinäkuisiin kuviin on tullut
- 39 kuvan setti Valkeakoskelta (pääosin asuntomessujen kalustoa), alkaen tästä
- 18 kuvan setti EYOF Tampere 2009 kuljetuksista sunnuntailta 19.7. alkaen tästä
... ja varmaan lisää tulee. Ainaki vois luulla niin.
 
Elokuun kuvissa oli Länsilinjojen 79 kuvattuna Seinäjoen matkakeskuksen lähtölaiturissa linjakilvessään teksti Tappara Fan-Club. Ei kai auto nyt sentään Tapparan fanien käytössä ollut, vaan ilmeisestikin lähdössä Helsinkiin?
 
Elokuun kuvissa oli Länsilinjojen 79 kuvattuna Seinäjoen matkakeskuksen lähtölaiturissa linjakilvessään teksti Tappara Fan-Club. Ei kai auto nyt sentään Tapparan fanien käytössä ollut, vaan ilmeisestikin lähdössä Helsinkiin?

Auto oli Helsingin pikavuorossa. En tuota autoa muuten olisi kuvannut, mutta kuljettaja huikkas että "katos mitä kilvistä löytyi".

Matka jatkuu ja syyskuun 2009 kuvasaldon ekalle viikolle mahtuu retki Kauhajoelle.
 
Lokakuun kuvasto tulee kokonaisuudessaan tänne.

Jo kesken syyskuun tuli vaihdettua iGal -ohjelma kakkosversioon, ja uudemmassa versiossa on yksi ominaisuus poistettu käytöstä koodia siivotessa. Eli
Koodi:
<!--SLIDE-TITLE-->
ei enää palauta vastaukseksi kyseisen kuvan html-sliden arvoa, joten kuvien alla oleva koodi johtaa aina suoraan hakemistoon, eikä suoraan kuvan slideen. Säilytin kuitenkin ko rivin olemassa, koska se on älyttömän nopea tapa linkata ainakin thumbnail forumeille, ja jos sen kuvan sliden haluaa siihen, niin sen joutuu kuvan urlista katsomaan ja kopioimaan kyseiseen lausekkeeseen erikseen.

Esim
Koodi:
[PLAIN]
[url=http://tsb.1g.fi/bus/2009-10/][img]http://tsb.1g.fi/bus/2009-10/.thumb_45006682_atrovuolle_UBI-334.jpg[/img][/url]
...pitää muokata muotoon
[url=http://tsb.1g.fi/bus/2009-10/1.html][img]http://tsb.1g.fi/bus/2009-10/.thumb_45006682_atrovuolle_UBI-334.jpg[/img][/url][/PLAIN]
 
Joulukuun kuvastoon on ainakin odotettavissa enemmän ruutuja kuin kalenterissa luukkuja. Alkupaloiksi Seinäjokea.
 
Kova kiire on ollut Seinäjoella näemmä saada autot linjalle, kun kerta ei ole ehditty edes Ytv:n traffikilpiä ottaa pois.. :)
 
Helmikuun kuvasto täydentyi muutamilla lomakuvilla

- 32 kuvaa Porista 22.2.2010, mukana Porin Linjan uutuudet #33 ja #36
- 52 kuvaa Tukholmasta 25.2.2010, mukana pääasiassa Busslinkin katureita (Solaris, Man, Scania), mutta jokunen Strömma Buss:n turistibussikin (Interbus/Ekmanbuss/OpenTopTours) kuviin mahtuu.
- ja mahtuu sinne väliin kuvia mm Helsingistä.
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs. Onkos Voikkaan pikaan tullut peräti teliauto vai mistä tuo Porvoon Volvo on tupsahtanut?
 
Mitäs. Onkos Voikkaan pikaan tullut peräti teliauto vai mistä tuo Porvoon Volvo on tupsahtanut?

Tässä oli kyse siitä että Porvoon Liikenne varautui esimerkillisesti junakaaoksen tuomaan matkustajamäärien lisääntymiseen laittamalla linjalle isomman auton. Joillakin lähdöillä kun koettiin jopa 1000n % lisäys.

Muuten, aivan kuten bussiterminaali jo kertoi, linjalla saattaa nähdä ihan mitä kulkineita tahansa, etenkin silloin kun vakio-auto 24 on pajalla, mikä tapahtuu nykyään yhä useammin ja useammin. Viimeksi alkuviikolla ajettiin teli-Scania Eaglella #32.

Toisaalta on myös päiviä jolloin tavitaan ihan oikeasti isoa autoa. Palvelukseenastumispäivät ja etenkin loppukesän- syksyn sunnuntai iltapäivät. Pääsiäismaanantaina saattaa olla taas tarpeesta johtuen telipeliä tarjolla.
 
Takaisin
Ylös