Metroaiheinen kuva-arvoitus

Rattivaunu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
5,470
Kun nuo kuva-arvoitukset nyt joissakin yhteyksissä niin suosituilta vaikuttavat, niin otetaanpa tänne yksi. Missä tämä on?. Vastaukseksi ei riitä "Suomi" tai "Helsinki", vaan hieman tarkempaa vastausta pyydän.
 
Myllypuron ja Kontulan väliltä, Kurkimäen vaihteiden kohdalta. Vaihde F2 taitaa näkyä kuvassa.
Vastaus hyväksytään. Junan kuvassa näkyvä pää on vaihteista pohjoiseen eli Kontulaan päin. Vaihteissa juna on palaamassa "oikealle" raiteelleen noudattamaan oikeanpuoleista liikennettä. Kurkimäen ja Kontulan väliä on ajettu viime viikot (ja ehkä kuukaudetkin) vain yhtä raidetta pitkin.

Hyvin Juhana näytää metroverkon tuntevan! Voi vain ihailla tuon luokan asiantuntemusta. Määränpää Itäkeskus toki helpottaa päättelemään, millä osuudella kuvan juna käytännössä "voi" olla liikenteessä olettaen, että tilannetta ei ole lavastettu tms.
 
Määränpää Itäkeskus toki helpottaa päättelemään, millä osuudella kuvan juna käytännössä "voi" olla liikenteessä olettaen, että tilannetta ei ole lavastettu tms.
Linjakilpi ja vaihteen näkyminen tekivät tosiaan knopista aika helpon. Ilman niitä olisi kyllä saanut miettiä pidempään, ja hyvä jos siltikään olisi keksinyt ainakaan suoralta kädeltä oikeaa vastausta :smile:
 
Linjakilpi ja vaihteen näkyminen tekivät tosiaan knopista aika helpon. Ilman niitä olisi kyllä saanut miettiä pidempään, ja hyvä jos siltikään olisi keksinyt ainakaan suoralta kädeltä oikeaa vastausta :smile:
Varmasti näin. Myös JT:n vastaus oli hyvä, vaikkakaan ei oikea. JT päätteli täysin oikein rataosan ja se on erittäin hyvin päätelty sekin. Eilen en voinut pelin ollessa kesken "kehua" JT:tä, koska se olisi omalta osaltaan auttanut muita vastaajia... ;)

Eiliset kuvat muilta osin löytyvät täältä, tämänpäiväiset taas täältä.
 
Varmasti näin. Myös JT:n vastaus oli hyvä, vaikkakaan ei oikea. JT päätteli täysin oikein rataosan ja se on erittäin hyvin päätelty sekin. Eilen en voinut pelin ollessa kesken "kehua" JT:tä...

Eikä olisi ollut syytäkään kehua, kun visassa "oikeita" vaihtoehtoja oli vain kolme (vaihtoehtojen rajoittuessa Mellunmäen ja Itäkeskuksen välille) ja vastasin silti väärin todennäköisyyden ollessa 33%. No, eipä minua metroharrastajana tarvitsekaan tuntea...;)

Mukavat kuvat silti kaiken kaikkiaan!
 
Takaisin
Ylös