HKL 2263 SRS-ajelulla

Rattivaunu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
5,429
Suomen Raitiotieseura ry tutustui Crotram-raitiovaunuun koeajon merkeissä lauantaina 12.1.2008. Kuvia aiheesta. Mielestäni vaunu oli piristävä laite kaikin puolin. Itäeurooppalaiseen tyyliin vaunun sisustus oli suunniteltu seisomapaikkapainotteisesti.
 
Mukava ajelu, mutta eikö tämä viesti kuuluisi ketjuun Crotramin testaaminen Helsingissä.

Antero
 
Ihan mukava ajelu

Antero; Olen vielä pahoillani siitä kun et päässyt ajamaan, vaikka siinä lopussa toimitinkin Sinua ohjaamoon. No, yritin kuitenkin..
 
Ihan mukava ajelu

Antero; Olen vielä pahoillani siitä kun et päässyt ajamaan, vaikka siinä lopussa toimitinkin Sinua ohjaamoon. No, yritin kuitenkin..

Se vaan nyt on niin, että jos mä päästän sinne ajamaan sellaista porukkaa, jolla ei ole raitiovaunun ajolupaa, niin sittenhän siellä on pitkä jono porukkaa kinuamassa, että mä kans, ja jos en anna, niin sitten kysytään että no miks toi sitten sai ajaa.

Kaikille tiedoksi, että ne jotka Crotramia ajoivat, ovat HKL-raitioliikenteen palveluksessa olevia raitiovaununkuljettajia. Edes yksi paikalla ollut entinen kuljettaja, jolla varmaan olisi ajolupa voimassa ei saanut ajaa vaunua.
 
Se vaan nyt on niin, että jos mä päästän sinne ajamaan sellaista porukkaa, jolla ei ole raitiovaunun ajolupaa...
Tämä on täysin korrektia toimintaa eikä minulla ole siihen mitään huomauttamista. Raitiovaunun koeajomahdollisuuksia on järjestetty silloin tällöin, ja silloin ne on sitä varten. Kuten muussakin liikenneopetuksessa, tilanne on asianmukainen kun "luvatonta" kuljettajaa opastaa opetuskuljettaja, joka on tilanteessa myös juridisesti vastuullinen kuljettaja.

Kiitokset vain kaikille ajelun kuljettajille, hyvää kyytiä oli tarjolla.

Antero
 
Takaisin
Ylös