Eeron kuvat

Toukokuu käyntiin! Tarjolla jo mm. kuvakollaasi perjantain Uudenmaan kierrokselta. Reitti mukaili aluksi radanvartta, jatkuen Keravalta Nikkilän kautta Porvooseen. Seuraavassa pieniä maistiaisia pikkukuvina:

 
Heinäkuussa on jo kamera päässyt ulos ihan kiitettävästi, ja kuukausi on vasta alkupuolella. Perjantaina hankitun 2vk bussipassin ansiosta kuvasato sen kun vaan kasvaa :)

Ekan kiepin otoksia löytyy jo täältä.

Mielenkiintoisimmat kuvat tuli otettua kumminkin paluumatkan 15 min pysähdyksellä Hämeenlinnassa. Seuraavassa tästä pari fotoa:

 
Näin on sitten pari viikkoa reissattu siellä sun täällä ja kuvia on kertynyt kohtuullinen määrä. Seuraavassa joitakin otoksia, joita klikkaamalla pääsee muitakin reissun tuotoksia ihailemaan:



Vielä olisi 1 päivä passia jäljellä. Mutta mihinkähän sitä vielä menisi...
 
Heinäkuun kuvasatsi olisi sitten valmis. Viimeisenä viikonloppuna pääosassa oli erityisesti Teivon kuninkuusravien kuljetukset. Tässä muutama otos ko. tapahtumasta:



Elokuussa olisi sitten näillä näkymin kiertelyä Latviassa, ja luonnollisesti kameraakin olisi tarkoitus ulkoiluttaa ;)
 
Onkos tuon Satakunnan Oulusta tuodun lahtikon GBL-870 kylkinumero 153 ? Kun ei vielä Killerin listoilta löydy.
 
Onkos tuon Satakunnan Oulusta tuodun lahtikon GBL-870 kylkinumero 153 ? Kun ei vielä Killerin listoilta löydy.
Onpa hyvinkin. Kuvassa auto lienee paikannut teli-vegaa, kun ei ainakaan minulla ole autosta enempää havaintoja Tampereen osalta.
 
Lokakuu on näin valmis. Kuvasto täydentyi mm. Ruotsin reissulla (Bollnäs), Rauman ja Turun kautta.

 
Joulukuussa onkin kuvailtu jo yllättävänkin paljon, ottaen huomioon surkean sään. No, onhan sitä pitäny uutta kameraa ulkoiluttaa... :) Seuraavassa mm. muutamia tämän päivän otoksia:

 
Vuosi 2012 käyntiin, tästä se lähtee!



Jatkossa periaatteena on, että päättyneen vuoden kuvat siirretään arkistoon, jossa ne järjestyvät firman mukaan ääkköstettynä. Näin ollen viime vuoden kuviakin aletaan vähitellen sinne siirtämään. Projekti vie aikaa, mutta kyllä siitä joskus valmista tulee...
 
Kevättä on jo kuukauden verran noin virallisessa mielessä mennyt, mutta kuvia on kertynyt niukanlaisesti - mitä nyt parina viime päivänä enemmän. Tässä muutama esimerkki joiden kautta pääsee muihinkin kuviin:

 
Takaisin
Ylös