Eeron kuvat

Viime aikoina on kuvia kertynyt runsaasti niin bussipassimatkailun kuin Tarton reissunkin myötä. Seuraavassa pieniä maistiaisia, joiden kautta pääsee myös tutkailemaan kuvasaalista laajemmin:

Bussipassimatkalla kulki mukana erityisesti kirjastoauto-teema:



Myös muutamia uutuuksia tuli kuvaan matkatessa:



Kesäkuun kansioon on päätynyt jo kuvitusta Viron-matkalta:

 
Kuvastossa tapahtuu. Olen järjestellyt arkistoa, ja sinne on nyt siirretty vuosi 2011 kokonaisuudessaan. Edellisvuoden kuvasato parhaillaan siirron alla, mutta on tässä työn alla myös arkistojen kätköistä löytyvän kuvamateriaalin laitto esille - joskin vielä en ole päättänyt mistä päästä sitä aloittaisi. Tarkoitus kuitenkin olisi laittaa tuonne vähitellen kaikki mahdollinen julkaistavaksi kelpaava, mitä ikinä on tullut räpsittyä.

Kuluvan vuoden kuviakin on toki nähtävissä, ja viimeisin päivitys tapahtui juuri hetki sitten.

Ja toki kuvastoon edelleen pääsee parhaiten alapuolelta löytyvän linkin kautta...
 
Hienoja kuvia! Ne Omni City-nivelet joissa on avattavia sivuikkunoita ovat varmaan entisiä tamperelaisia.
Tampereelta on peräisin 4 kpl sinivalkoisia OmniCityjä. Linkin kuvissa on näistä vain 1 kpl. Vihreät ovat peräisin käsittääkseni Eskilstunasta ja yksi kuvissakin esiintyvä kokovalkoinen hieman pitempi yksilö Ranskasta. Nämä siis GoBusin autoja, Atkon valkoiset OmniCityt ovat Ruotsista nekin.

Viime kesän kuvissa kennolle osui enemmänkin ko. kaupungin kalustoa.
 
Muutama kuva alkaneelta vuodelta: http://aronee.kuvat.fi/kuvat/Kuukausikuvasto/2015/tammikuu/

Voi olla että tammikuun kuvat ovatkin sitten tässä kokonaisuudessaan. Innostus kameran kanssa ulkoiluun näin talviaikaan on sen verran vähäisempää. Vaan jospa helmikuussa sitten. Tarvetta olis käydä ainakin Hyrylässä tutkimassa, millä kamppeilla Korsisaari siellä liikennettään pyörittää. Myös uudet porvoolaisvolvot ovat kuvaamatta. Ja tietty maaliskuun alussa mahdollisesti perinteinen Lahti-päivä salpausselän kisojen aikaan...
 
Tarina jatkuu ja HELMIKUUSSA käytiin Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Hämeenlinnassa ja Lahdessa, sekä tempaistiin kotikulmiltakin muutama tilurikuva.

MAALISKUU alkoi niinikään tiluriotoksilla. Reissut ovat suuntautuneet Hollolaan, Heinolaan, Jyväskylään ja Porvooseen.
 
Viime aikoina on tullut monenlaisia bongauksia kuvailtua, varsinkin toukokuun lopun luokkaretket aiheuttivat kuvaustoimenpiteitä. Nyt on kaikki huhti- ja toukokuun kuvat laitettu esille: huhtikuu toukokuu

Myös kesäkuussa on jokunen ruutu tullut tempaistua tähän mennessä.
 
Takaisin
Ylös