Eeron kuvat

Liittynyt
25 Kesäkuu 2005
Viestit
2,270
Päätinpä tuossa viime viikolla, että siirrän kuvastoni googlen Picasa-verkkoalbumiin. Vielä en ole täysin perehtynyt sen kaikkiin ominaisuuksiin, mutta se vaikuttaa ihan toimivalta ja sopivalta minun pienehköjä tarpeitani ajatellen.

Tähän mennessä olen lisännyt muutamia kuvia Kuopiosta perjantailta, mutta lähipäivinä odotettavissa on myös vanhempia kuvia.

Olkaa hyvä!
 
Elokuun kuvia.

Täytyy sanoa, että pilvisellä säällä tulee sitten erinomaisen loistavia kuvia. Tasainen valo eikä minkäänlaisia varjoja - ja tietysti erinomainen kamera. Mitäpä sitä muuta tarvitsee... :D
 
Syyskuun kuvapaketti päättyy (ainakin tällä hetkellä) 24 kuvan satsiin Kouvolasta. Kuvat alkavat tästä.
 
Ikarukset löytäneet käyttönsä. Kuvaajan maininnat ja muistiinpanot kuvista olisivat kelpo lisä hienoille kuville, esim. paikka, syitä kuvan merkittävyydelle (jos on), teknisiä tietoja (kaluston merkki/malli/erikoisuudet..).
 
Hyi hitto! Tuo #228 näyttää kyllä todella rumalta! Näitkö oliko vaihtanut penkki kankaatkin #222 tyyliin?
 
Komealtahan tuo #228 nyt näyttää. Mukana vieläpä hieno vertailukuva samasta paikasta ja kuvakulmasta, kiitos Eppu. Scanioihin tuo päivitetty kuosi ei kieltämättä ole sopinut yhtä mallikkaasti, mutta tämä 10-vuotias romu on nyt liki yhtä linjakas kuin tuoreimmat Volvo-kamunsa.

Lieneeköhän syytä odottaa vielä lisää kalustonkohennuksia?
 
Lieneeköhän syytä odottaa vielä lisää kalustonkohennuksia?

Jos sarjasta #214-#217 tai #218-221 parantaisi jotain niin olisi hyvä. Voisi saada lisää elinaikaa Tampereella. Luulisin, että #222 elää pitempään kuin sisarukset #218-221, jos niitä ei kunnosteta.
 
Takaisin
Ylös