zigen joukkoliikennekuvat

Ja Jyväskylästä kuvia sekä videoita:

Kuvat on lisätty kuvasivustolle, uusimmat löytyy ylimpänä: http://zige94.1g.fi/kuvat/Junakuvat/Muut+junat/
Pendolinon täydellinen vaunukuvasto (myös kokoushuono ja extra -luokka), yksikkönä oli vihreä 7x08: http://zige94.1g.fi/kuvat/Junakuvat/Vaunukuvasto/Pendolino+(Sm3)/

Videot:

IC 934 saapuu ja lähtee Jyväskylästä Turkuun
IC 921 saapuu ja lähtee Jyväskylästä Pieksämäelle
H450 saapuu Vaasasta Jyväskylään
Pendolino 91 saapuu Helsingistä Jyväskylään
 
Stadin Ratikoiden ja Käpylä Seuran perinteisestä tori-ajelusta kuvat: http://zige94.1g.fi/kuvat/Raitiovaunuja/
Video linjalta 1S tulossa myöhemmin väliltä Käpylä - Kauppatori


Stadin Ratikat ja Käpylä-Seura järjestävät käpyläläisille la 17.11. vuosittaisen lauantaiajelupäivän vaunulla 339 (VTS-vaunu vuodelta 1955). Linjan 1S lähdöt Käpylästä ovat klo 10.00, 11.00 ja 12.00 sekä Kauppatorilta 10.30, 11.30 ja 13.00. Maksuttomalle toriajelulle pääsee mukaan kaikilta Käpylän pysäkeiltä Velodromille asti, kyydistä voi jäädä Hakaniemessä ja Kauppatorilla.
 
Lisätty uusi blogi-merkintä liittyen tämän ketjun aloitusviestiin. Kirjoitin viestiin vastauksen, mutta kuukanko sen sensuroi. Pistin kuitenkin vastauksen kuvasivustolleni näkyviin. Jos kuukanko minut tämän vuoksi täältä potkii pihalle, taitaa kuukanko olla painostuksen alaisena, tai selkeästi puolueellinen, ja jokainen vetäkööt omat johtopäätöksensä siitä.

http://zige94.1g.fi/blog/9/JLF:n+sensurointi/

Ps. Tämä(kin) postaus on tallennettu tälläisenään talteen.
Pss. Jos Mikko Nymanilla on jotain asiaa, hän voi asiansa ilmaista yksityisviestillä minulle.
 
Lisätty uusi blogi-merkintä

Nääh, ei kannata vaivata moisella päätä. Parhaiten kyseinen henkilö rauhoittuu, kun malttaa olla reagoimatta hänen avuttomiin provosointiyrityksiin.

Hölmöjä ja paikkaansapitämättömiä juttuja voi ja pitääkin kritisoida, mutta ei kannata lähteä noihin keulimiskilpailuihin mukaan. Antaa tyypin aivan itse hävitä keskenään oma väittelynsä.

Itse olen saanut erääseen sivustoon kohdistamani kritiikin tiimoilta kyseisen sivuston ylläpitäjältä solvaavia tekstiviestejä, jotka jostain syystä ajoittuvat perjantai- tai lauantai-iltojen pikkutunneille. Ei mitään sen kamalampaa. Tuskin lähettäjä edes muistaa lähettäneensä niitä. Jätän niihinkin vastaamatta, jolloin kierre katkeaa samantein.
 
Nääh, ei kannata vaivata moisella päätä. Parhaiten kyseinen henkilö rauhoittuu, kun malttaa olla reagoimatta hänen avuttomiin provosointiyrityksiin.

Hölmöjä ja paikkaansapitämättömiä juttuja voi ja pitääkin kritisoida, mutta ei kannata lähteä noihin keulimiskilpailuihin mukaan. Antaa tyypin aivan itse hävitä keskenään oma väittelynsä.

Noh, rauhoittuu ja rauhoittuu.. Tuskin tulee ikinä rauhoittumaan.. ;) (juu olen kyllä hyvin perillä kyseisen henkilön ja muiden välisistä asioista). Oli kuitenkin pakko säästää se ensimmäisen kuvan viesti näkyville, sen verran on useampaa henkilöä hymyilyttänyt (tälläistä palautetta sain) :lol:

Ps. Piilotin merkinnän, ettei nimeltä mainitsematon henkilö saa siitä jotain tyydystä että hänet huomioidaan :smile:
 
Viimeksi muokattu:
Näköjään mitä enemmän käyn kuvaamassa, sitä enemmän käy kuvasivustollani kävijöitä kuukauden aikana (no loogistahan se on). Mutta pitää todeta että marraskuussa oli n. 2,3kertaa ENEMMÄN uniikkeja kävijöitä kuin lokakuussa, joka on todella suuri nousu, johon en edes keksi selitystä... Noh, mukavaahan se vain on. Lauantaina tulossa Jokeri-junasta kuvia (jos sairaslomaa töistä työtapaturman vuoksi saan) ja tiistaina 10899:sta, joka on lähteen mukaan "mielenkiintoinen ja pitkä sininen juna". Jos sairasloma lauantaina tulee, tulee myös varmaankin 200:s youtube-videoni täyteen :smile:


EDIT: Selittyyhän kävijäpiikkikin kun tarkemmin tutkii... Kuva-kansioni on kuvat.fi -palvelun suosituimpien kansioiden joukossa, suosituimpina ovat tietysti panostukseni eli junakuvat (joukosta löytyy myös kansioni Raitiovaunuja, HSL-alueen linja-autot, Junakuvat ja Nobina Finland (Nobina oli aika yllätys..))
 
Viimeksi muokattu:
Osa harrastajista varmasti tietää tuosta VR:n Veturi-kanta-asiakkaiden joulukalenterista, josta saa 1,50euron matkoja. Noh, niitä tulee jonkun verran tehtyä nyt tammikuussa, ja jos jotakin kiinnostaa, tein blogi-merkinnän tulevista matkoista, joka päivittyy aina kun uusi matka tulee varattua. Matkaseura saattaa vaihdella vähän.

http://zige94.1g.fi/blog/10/Tammikuun+junamatkat/
 
Takaisin
Ylös