Kuvat hävisi

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
2 Toukokuu 2007
Viestit
2,402
Mun kuvat hävisivät. Laitoin galleriaan eilen kuvia HelBin busseista ja ne oli siellä mut kun kävin galleriassa muutamaa tuntia myöhemmin ne ei ollut siellä.
 
Kuvat erehdyksessä hyväksyttiin galleriaan, mutta myöhemmin poistettiin koska ne eivät olleet gallerian sääntöjen mukaisia (todella huonolaatuisia). Myös tänään lisäämäsi kuvat on suoraan poistettu mm. niiden huonon laadun takia.
 
Viimeksi muokattu:
Olisin mielelläni tämänkin asian käsitellyt vaikkapa yksityisviestien välityksellä, mutta kun kerran julkisesti kysyit, niin vastataan...

Eilisissä kuvissasi oli tarkennus kirjaimellisesti metsässä, eikä lähelläkään kuvan kohdetta. Lisäksi toisessa valotus oli niin hukassa, ettei kuvan kohdetta meinannut erottaa, taivas kyllä oli mukavan sininen. Tämän päiväisissä kuvissasi oli tarkennus edelleen hakusessa. En myöskään huomannut autojen kyljissä mitään ihmeellistä, jonka takia kuvassa pitäisi näkyä ainoastaan puoli kylkeä. Lisäksi en ole nähnyt yhdessäkään HelBin MAN:ssa lukevan kyljessä "Westendin Linja", toisin kuin kirjoittamasi kuvateksti väitti; muutenkin auto näytti enemmän Ikarukselta kuin MAN:lta.

Valokuvauksessakin harjoitus tekee mestarin, mutta foorumin ylläpidon ja moderaattorien aikaa sekä palvelimen resursseja ei tule tuhlata lisäämällä harjoituskuvia galleriaan.

Tämä aihe lienee käsitelty, joten viestiketju on suljettu.
 
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös