Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Kirjautuminen on ajoittain mahdotonta

 1. #1

  Liittynyt
  06.03.2006
  Sijainti
  Tampere
  Viestejä
  303

  oletus Kirjautuminen on ajoittain mahdotonta

  Lähetin äsken viestin, jota tekisi kuitenkin mieli vielä muokata. Huomasin, että 'muokkaa'-kuvake oli kadonnut ja sivusto käski minua kirjautua sisään. Minulle on käynyt näin jo muutamaan otteeseen. No, vaikka yritänkin kirjautua sisään, aina palatessani Tampereen paikallisliikenteen foorumiin, minun olisi jälleen kirjauduttava uudelleen. Uuden viestin pystyisin juuri ja juuri kyllä lähettämään, sillä 'vastaa'-kuvake on paikalla jokaisessa olosuhteessa, mutta 'muokkaa'-kuvaketta ei edes ilmesty ilman kirjautumista. En tiedä, mistä tälläinen 'kirjautumisen unohtaminen' johtuu, mutta se on erittäin turhauttavaa, ja olisi mukavaa, jos asialle voisi tehdä jotain.

 2. #2
  vko
  vko ei ole kirjautuneena
  Ylläpito vko avatar
  Liittynyt
  23.06.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  480

  oletus

  Mitä oletettavammin "vika" johtuu selaimen asetuksista ja/tai operaattorin käyttämän välimuistipalvelimen toiminnasta. Seuraavalla kerralla, kun moista esiintyy, kannattaa kokeilla ladata kyseinen sivu uudelleen shift-näppäintä samalla painaen.

 3. #3

  Liittynyt
  06.03.2006
  Sijainti
  Tampere
  Viestejä
  303

  oletus

  Syyhän saattaa myös olla siinä, että käytän kirjaston koneita. Kysyin aiheesta tietotorin neuvonnasta ja siellä kerrottiin ensinnäkin kaupungin koneiden käyttävän samaa IP-numeroa, jolloin useiden kaupungin koneiden surffatessa kenties IP-numeroita hyödyntävän jlf:n sivuilla, kirjautuminen tuottaisi ongelmia. En tiedä asiasta oikein mitään, mutta ongelma vaivaa minua myös tänään.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •