Näytetään tulokset 1-2/2

Viestiketju: Matkakertomuksille oma alaosio?

 1. #1
  Tunnistettu jäsen
  Liittynyt
  28.06.2005
  Viestejä
  2789

  oletus Matkakertomuksille oma alaosio?

  Olen tässä miettinyt sitä, miten voisin laittaa foorumille esiin omia matkakertomuksiani. Olen nyt kesä-heinäkuussa tehnyt joukkoliikenteeseen liittyviä matkoja Roomaan, Pietariin sekä Saksan-Ranskan-Sveitsin raja-alueelle.

  Foorumi "Bussit ulkomailla" ei sovellu, ja lisäksi pidän aika mahdottomana, että sijoittaisin tekstit jonkun raideliikenneotsikon (metro, raitiovaunut, junat, kehittämishankkeet) alle, kun asia koskee pitkälti sitä miten joukkoliikenne toimii muualla eikä se rajaudu raideliikennemuotojen mukaan.

  Kuvat-foorumi ei myöskään sovi, koska en ajatellut ensisijaisesti laittaa esille kuvia.

  Olisiko mahdollista lisätä foorumiin alaosio "Matkakertomukset" tai "Ulkomaan joukkoliikennematkakokemukset". Uskoisin että tällaisesta tulisi varsin suosittu osio.

  Mikko Laaksonen

 2. #2
  Moderaattori
  Liittynyt
  24.06.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  7502

  oletus

  Sellaisia matkakertomuksia, jotka eivät mene Kuvat-osion alle, voi laittaa bussiosaston lisäksi myös metro-, ratikka- ja juna-alueille (vaikka kertomus todennäköisesti käsittelisikin useampaa liikennevälinettä). Jos matkakertomuksia alkaa tulla paljon, voidaan sitten harkita erillisen alueen perustamista. Tällä hetkellä se tuskin kuitenkaan on tarpeellinen.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •