Helsinki - Lohja

JT

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
29 Kesäkuu 2005
Viestit
2,373
Uudenmaan ELY-keskuksen sivuilta löytyy Vainion Liikenteen hakemus Helsinki - Lohja -yhteysvälin muutoksista. Osa haetuista reiteistä on lyhyitä pätkiä, joita yhdistelemällä muodostuu mielenkiintoisia kokonaisuuksia.

Tätä voi jo pitää "alkusoittona" myös Lohjan suunnan markkinaehtoisen bussiliikenteen kilpailua silmällä pitäen. Suurin osa Pohjolan Liikenteen Hki - Lohja -välin siirtymäajan sopimuksista on voimassa vielä kesään 2019 saakka, joten periaatteessa näillä olisi vielä yksinoikeussuoja siihen asti. Kuitenkin, osalla Vainion nyt haetuista vuoroista on samoja lähtöaikoja Lohjalta tai Helsingistä.

Vainion Liikenteen keskeisimmät muutokset Lohjan suunnalla:
  • enemmän tarjontaa Hki - Lohja -välille arkisin ruuhka-aikoihin ja sen ulkopuolelle. Osa nopeita moottoritievuoroja Lohjan keskustaan saakka.
  • ruuhka-ajan Lohja - Virkkala -painotusta karsitaan ja siirretään Roution suuntaan. Tästä muodostuu suoria uusia työmatkaliikenteen yhteyksiä Roution ja Helsingin välille.
  • Lohja - Virkkala - Salo -reitti lakkautetaan ja sen tilalle perustetaan Lohja - Routio - Salo (moottoritietä) 2 vuoroparia. Salosta tulevat vuorot yhdistyvät Salo - Lohja - Hki -vuoroiksi ja päinvastoin.
 
Takaisin
Ylös