Bussiliikenne Koivisto

Liittynyt
23 Lokakuu 2006
Viestit
543
Näkyy tulleen uusi yrittäjä Forssan-Matkun seudun linjoille. Koulp ajetaan Forssa-Kalsu-Vieremä-Forssa kerran aamu- ja kerran alkuiltapäivällä, jonka jälkeen auto ajaa XeiL+ kolme kierrosta Forssa-Matku -reitillä. Linjaliikenteessä on siis yksi auto ajossa. Kyseessä on kaupungin ostoliikenne. Firmalla pitänee olla muitakin autoja kuin tuo www.koivistobuses.fi sivun kuvassa oleva. Millä mahdetaan linjat ajaa?
 
Vaikka asian uutisarvo lienee mennyt jo kauan sitten, pistän jatkoa tähän vanhaan ketjuun, kun kerran kävin tänään Vorssassa bongailemassa ja ookailemassa.
Bussiliikenne Koiviston varsinainen linjaliikenneauto on BIX-312, Ruotsista uitettu Volvo B10M/Ajokki Royal vuodelta 1991. Auto oli alkujaan Bergdahls Busstrafikin FHG226, Norrbottenin läänin puna-sini-valkoiset värit ovat päällä yhä.
 
Bussiliikenne Koiviston varsinainen linjaliikenneauto on BIX-312, Ruotsista uitettu Volvo B10M/Ajokki Royal vuodelta 1991.

Svenskbusshistorian mukaan kyseessä olisi Regal. Auto on rekisteröity tammikuussa 1991. Viimeiset Royalit kaiketi valmistuivat vuoden 1990 puolella, mutta kilpiinhän niitä on kaiketi jokunen laitettu vasta seuraavan vuoden puolella.
 
Tuo on kuitenkin ihan vinha Rojali: jos muistaisi pistää postia Uffellekin... :)
Ajovalot tosin ovat Regal-henkiset "neljä pyöreää" eikä Royaleissa tutummat kantikkaat.
 
Näyttäisi tuo Royal olevan myynnissä tällä hetkellä
Löytyy mascuksesta ID: 3C98CBED
 
Bussiliikenne Koivistolla on nyt myös rekisteritunnuksella BIX-311 Volvo 9700H B12M. Muut tiedot valitettavasti puuttuvat.
 
Takaisin
Ylös