nanoBus

Pääseehän tuolla melkein Helsingistä Espooseen HSL-bussilla! :D Jättääköhän Nanobus matkustajia Nihtisillassa kyydistä myös suunnassa länteen?

Nihtisillan pysäkki on aika harvalla matkan varsinainen kohde. Jos työpaikka tai koti ei satu sijaitsemaan kävelyetäisyydellä, pitää joko ostaa se HSL-lippu (2,80 e) tai olla joku muu kulkuneuvo odottamassa.
 
Nihtisillan pysäkki on aika harvalla matkan varsinainen kohde. Jos työpaikka tai koti ei satu sijaitsemaan kävelyetäisyydellä, pitää joko ostaa se HSL-lippu (2,80 e) tai olla joku muu kulkuneuvo odottamassa.

Näin on. Siellä ei ole edes kauppoja, kävelymatkat lähimpiin asuntoihin vähintään kilometrin, ja lähimmät asuntokeskittymät muutenkin Mankkaalla, Kilossa ja Kauniaisissa jonne yli 2 km. Monet vielä 90-luvullla kukoistaneet toimistokompleksit alueella ovat lopettaneet.

t. Rainer
 
nanoBus aloitti ja Iltalehden jutun mukaan ainakin yksi kilpailija vastasi puolittamalla hinnat nanoBusin kanssa samoihin aikoihin menevillä lähdöillä.
 
Salo Piihovi, 13.8. noin klo 8.30 matkalla Turkuun.
 

Liitetiedostot

  • nanosom.jpg
    nanosom.jpg
    82.7 KB · Lukukerrat: 1,931
Muutoksia liikennöintiin tulee nopeasti. 7.9. alkaen ajetaan vain pe - su 2 kierrosta ja torstaisin yksi kierros. Myös OB alkaa myydä lippuja nanoBusin vuoroihin.
 
Ostin juuri VR säästölipun Helsingistä Turun satamaan, hinta 8,90. Sen maksaa mielellään nopeudesta, matkustusmukavuudesta ja istuinpaikan väljyydestä. Olen muutaman kerran testannut Onnibussia, istuimet ovat kapeita, muovisia ja jos vieressä istuu toinen niin samassa asennossa istutaan. Vaikka halvalla pääsee, niin mieluummin maksaa hieman lisää mukavuudesta.

Iltalehden mukaan nanoBusin istuimet ovat tilavat, mutta bussiharrastajat täällä tietävät onko asia todellisuudessa näin ?
 
Kilpailu on kovaa Turun ja Helsingin välillä. VR, nanobus, onnibus ja Vainion liikenne. Pohjolakin taitaa jotain ajaa.
 
Aloitti sitten ilmeisesti yhteistyön oletettu-pahimman kilpailijansa kanssa, sillä ob.com sivuilla näytti olevan nanobusin lippuja myynnissä reittinumero N1:nä ainakin 11.9. Alkaen
 
Nanobus aloittaa tänään 4.12 liikennöinnin Helsingin ja Jyväskylän välillä. Liikennöintipäivät ovat Perjantai ja Sunnuntai.

Lähtöajat:
Helsingistä 12.05(su) 16.25(pe,su)
Jyväskylästä 12.00(pe,su) 17.00(su)

Pysähdyspaikat:
Helsinki, Kamppi
Helsinki, Viikki
Lahti, matkakeskus
Hartola
Joutsa
Jyväskylä, matkakeskus

Ajoaika 3h 30min.
Lippujen hinnat alkaen 8,99€
 
Takaisin
Ylös