Vähäpäästöistä, ohjeistuksen mukaista toimintaa Kampin kaukoliikenneterminaalissa

J_J

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
717
Nimeltä mainitsemattoman liikenneyrityksen tunnistamaton maaliikenneväline nostaa vähäpäästöisesti paineilmajärjestelmänsä toimintavalmiutta Kampin terminaalin pysäköintialueella. Erittäin kätevää, että terminaaliin rakennettiin hienot paineilmasysteemit... Enää puuttuu, että niitä opeteltaisiin asianmukaisesti käyttämään. Seuraavan, Nokia mobiililaitteella kuvatun videon, kaltaisilta tuloksilta letkutäytön avulla varmasti olisi mahdollista pienellä vaivalla välttyä? (kuvaaja tuntematon) http://www.cab.fi/jj/video/Euro5.mp4
 
KA 367:n chafööri taitaa kömyytyksen jalon taidon!

---

Mukavammin sähköllä - Bekvämare med öl
 
KA 367:n chafööri taitaa kömyytyksen jalon taidon!

Niin näyttää valitettavasti taitavan... Olisi kenties syytä harjoitella myös seinästä löytyvän paineilmaletkun kytkentä tuon romun liittimeen?
 
Joku muuten voisi palauttaa mieleen, millaiset viat estää Kampin terminaaleihin ajamisen.
 
Voihan autosta olla liitin rikki.

Jolloin autolla ei saisi ajaa lainkaan koko terminaaliin paineilmavuotoisena... Alkuperäisen kirjoitukseni ajatuksena oli vain tuoda pieni välähdys esille siitä, miten Kampin alkuun niin tiukkoina ja tarkkaan vahdittavina esille tuotuja sääntöjä ja ohjeita noudatetaan. Meininki on mielestäni ollut samanlaista alusta asti, ei edes pikku hiljaa höltynyttä kuria siis. Enkä tarkoita edes sitä, että KA olisi yhtiönä edes pahin sääntöjen rikkoja, sattuipa vain silmiini videopätkä, jossa ko. yhtiön auto esiintyy pääosassa.

Onhan se kiva, että luodaan tiukkoja sääntöjä polttoaine-, öljy- sekä ilmavuodoista ja niiden mukanaan tuomista ajokielloista terminaaliin. Säännöillä ja kielloilla ei vain ole minkäänlaista vaikutusta, ellei niiden rikkomisesta ole luvassa pienintäkään sanktiota. Niinpä autot ja lisälämmittimet käryävät tuolla luolassa päivittäin kielloista huolimatta.
 
Pitäisi kai joku sakkosysteemi liikennöitsijöille, jotka ei noudata noita säädöksiä. Ne on kuitenkin tehty kaikkien turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Jokaisen pitäisi osata lukea, ja katsoa että niitä noudattaa. Välinpitämätöntä jos ei viitsitä noudattaa. Tippuvasta bensasta voi helposti tulla isokin tulipalo, ja sitte on ns. kusi sukassa jos sellainen siellä tulee..
 
Tippuvasta bensasta voi helposti tulla isokin tulipalo, ja sitte on ns. kusi sukassa jos sellainen siellä tulee..

Onneksi Kampin terminaaliin on melkoisen harvoin oikeutta edes ajaa bensiinikäyttöisellä ajoneuvolla. Ainakaan monia sellaisia linja-autoja ei välähdä mieleeni. Useimmat taksitkin kulkevat bensiiniin nähden vaihtoehtoisella polttoaineella ;-)
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös