Autoemännät

Vs: OT: VR junalipun osto

Jos pelkää, ettei ehdi Tiksissä lipunmyyntiin, tai ettei lähijunan konnari ehdi myymään lippua, kannattaa lähteä jo edellisellä lähijunalla liikkeelle. Vuoroväli on kuitenkin vain 10-20 min.

Mutta vaatiihan se matkustaminen Puistolasta Tikkurilaan silti jonkun lipun. Jos omistaa vain HKL:n lipun, ei sillä pääse tuota väliä. On pakko ostaa konduktööriltä lippu perille saakka tai pelätä tarkastajaa. Seutulippua ei kannata ostaa tuota lyhyttä matkaa varten, koska kaukoliikenteen lipun osana tämä matkanpätkä maksaa vain muutamia kymmeniä senttejä.
 
Vs: OT: VR junalipun osto

On pakko ostaa konduktööriltä lippu perille saakka tai pelätä tarkastajaa. Seutulippua ei kannata ostaa tuota lyhyttä matkaa varten, koska kaukoliikenteen lipun osana tämä matkanpätkä maksaa vain muutamia kymmeniä senttejä.
No sittenhän ei ole mitään ongelmaa, koska jos konnari ehtii myymään laitteellaan seutulipun ennen Tikkurilaan saapumista, ehtii hän todennäköisesti yhtä hyvin sen sijaan myymään lipun koko matkalle. Ja jos kyseessä on I-juna, ehtinee konnari vielä vähän saapumisen jälkeenkin piletin myydä?
 
Takaisin
Ylös