Pohjolan Liikenteen kalustoa

kuukanko

Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
7,559
Tänään näkyi Helsingin ja lentokentän välisessä Finnair-ajossa Pohjolan Liikenteen uusi Finnair-teipattu Lahti Flyer, PL 53. Rekisteritunnus on JGI-105. Ulospäin auto vaikuttaa samanlaiselta kuin aikaisemmatkin Finnair-bussit, sinisen sävyt teippauksessa vaan ovat vähän erilaiset kuin ennen.
 
No hyvä, ettei taas punainen :wink:
Toivottavasti joku lisää kuvan tuosta uutukaisesta.
 
Näin eilen ainakin tuon PL-53:n ja mielestäni se oli väritykseltään tummempi, kuin nämä muut siniset.
 
Tummuutta voi vaikkapa arvioida oheisesta kuvasta, joka tuli napsittua tänään Oopperatalon lähistöllä. Kuvassa siis PL #53
 
killerpop sanoi:
Tummuutta voi vaikkapa arvioida oheisesta kuvasta, joka tuli napsittua tänään Oopperatalon lähistöllä. Kuvassa siis PL #53
Eipä toi minusta yhtään tummemmalta näytä kuin vanhat. Vanhemmat on voinut haalistua :D
 
Luonnossa tummuuden erottaa selvästi. Sävyero on kuitenkin sen verran pieni, että valokuvasta sitä ei tosiaan juurikaan enää huomaa (ellei sitten vieressä sattuisi seisomaan joku vanhemmassa sinisen sävyssä oleva Finnair-bussi).
 
Ainakain vuodelta 2001 oleva PL 55 on näkynyt muussa liikenteessä ja valkoisessa Pohjolan Liikenne -värityksessä ilman Finnair-teippejä.
 
Lisää uutta kalustoa on odotettavissa vielä tämän vuoden aikana: Pohjolan Liikenne on tilannut uusia autoja seuraavasti:
- Lohjalle 1 Scania K310IB ja 2 Volvo B9R:ää kaikki perinteisellä Lahti Flyer -korilla
- Finnair-liikenteeseen 2 Volvo B9R:ää Lahti Flyer -korilla
- Kotkaan yksi Scania - Scala

Näiden kuuden auton lisäksi vielä Pohjolan Kaupunkiliikenteelle tulee 1.1.2008 alkavaan liikenteeseen yksi Volvo B7R -alustainen Volvo 8700, joka täyttää EEV-päästönormit
 
Pohjolan liikeenteellä uusi irisbus!!

Bongattu tänään puolenpäivän aikaan kovassa kaatosateessa pohjolan liikenteen uusi irisbus!Rekkaria en huomannu kun auto humahti mahtavalla vesivyöryllä höystettynä vastaan itä-hakkilassa,oli ilmeisesti koeajossa ,sillä
irisbusin myyntibyroo on pohjolan matkojen varikon yhteydessä.Auto näytti samalta mitä kilpailevan "borga trafikin"menopelit.Ilmeisesti on nikkilän varikolle tulevaa kalustoa:)
 
Vs: Pohjolan liikeenteellä uusi irisbus!!

Bongattu tänään puolenpäivän aikaan kovassa kaatosateessa pohjolan liikenteen uusi irisbus!Rekkaria en huomannu

Jos et kerran huomannut rekkaria, niin mistä tiedät että kyseessä on uusi auto, eikä jompikumpi vanhoista PL:n Axereista?
 
Takaisin
Ylös