Pohjolan Liikenteen kalustoa

Uutukainen rundilla talon ympäri, Aasia-teemaahan tähänkin tuli. Et sattunut esk1m0 olemaan ruorissa? ;)
 
En ole kyseisellä "hirviöllä" ajellut. Sen sisarautolla (Pl-86):lla olen ajanut 3 kierrosta linjaa. Hauska muutos noihin iänikuisiin Scanioihin.
Volvo kun on hieman erillainen ajaa:) On i-shiftiä ja muuta hauskaa.
 
Viimeksi muokattu:
Pl-50 siirtyy "ansaitulle eläkkelle" muihin hommiin. Mielummin olisin luopunut Pl-51:stä. Se kun on punainen joka herättää kummastusta pienessä kulkijassa.
 
AEK-numerolla 2 ollut midi-MAN/Van Hool sen sijaan on ollut alkukesästä lähtien seisomassa Ilmalassa ja on vielä vanhoissa väreissä.

Jos en ihan väärin nähnyt männä viikolla, tämä kulkupeli ajelee nyt Etelän Bussien lipun alla.
 
Vs: Pohjolan Liikenne -yhtiöistä

Jo kauan palvellut nivel-Van Hool seisoskeli Lauantaina rivissä Ilmalan varikolla. Onkohan missä liikenteessä nykyisin?
 
Etumatka-lehden mukaan PL:lle tulee loppuvuonna kolme E4-Scalaa Kotkaan, 2 pikavuoro-OmniExpressiä ja 3 vakiovuoro-OmniExpressiä. Scaloista yhden istuinmäärää on pienennetty ja saatu paljon lisää seisomapaikkoja, joilla hoidetaan ruuhkaliikenteen tarpeet.
 
Scaloista yhden istuinmäärää on pienennetty ja saatu paljon lisää seisomapaikkoja, joilla hoidetaan ruuhkaliikenteen tarpeet.

Kyseessä lienee Jyrkilän katureista tuttu ratkaisu eli normaalia tuplasti isompi lastenvaunutila. Tämän auton voisikin olettaa menevän Länsi-Kotkan linjoille.
 
PL:llä numerolla 49 palvellut AGV-376 on kuuleman mukaan saanut uuden omistajan pohjoisesta. Ylläs Express / Satokangas kyseessä.
 
25.11

Uutuuttaan kiiltävä PL 15 (scania omniexpress 340) lähti Kampista klo 17.05 linjalle U486, mahtavan näköinen peli!
 
Viimeksi muokattu:
Tänään tuo lähti klo 14:00 Kampista uusiin seikkailuihin. Nivel-VanHool muuten tuli viime perjantaina vastaan Salossa (!) ja aika sopisi Salo-Inkere-Rekijoki-Somero vakioon.

PL107 muuten näkyi saaneen ähtäri-look "facelift" keulailmeen, ollut mahdollisesti osallisena jossain kolarissa? Kenelläkään tietoa kyseisestä ja milloin on tuo keularemontti väsäilty kyseiseen lossiin?
 
PL #168 (GBZ-110, Volvo B10B Lahti 400 vm. 1996) on palannut takaisin Uudellemaalle - ainakin tänään näkyi olevan Kirkkonummen liikenteessä. Uutenahan se liikennöi hetken aikaa Länsi-Uudenmaan vakiovuoroilla ennen siitymistään Espoon 35:lle yhdeksi vakioautoksi jolloin matkustamoon vaihdettiin peltikuppi-istuimet. Välissä auto oli Kuopio-Siilinjärven 35:llä ja ennen Uudellemaalle paluuta Savonlinnan paikkurissa. Nyt siinä näytti olevan taas vaihdettu pehmeät korkeaselkänojaiset penkit.

 
Takaisin
Ylös